Press "Enter" to skip to content

Monica Pop, operată de urgență, pentru a cincea oară în cei 9 ani de luptă cu nemilosul cancer: „N-am putut să cred așa ceva!”

Monica Pop a luptat împotriva cancerului ani la rând și la învins de patru ori, dar a fost nevoită s-o facă și a cincea oară. Celebrul medic a fost operat din nou de cancer și a dezvăluit cum a decurs întregul proces, pe pagina ei de Facebook.

  • Medicul Monica Pop, operată din nou
  • Cancerul a recidivat

Cancerul a recidivat din nou în cazul medicului Monica Pop. Aceasta a fost operată a cincea oară de cancer, în urmă cu puțin timp. Chiar ea a fost cea care a făcut anunțul, azi, de ziua ei de naștere.

Monica Pop a fost operată de cancer pentru a cincea oară

În cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook, Dr. Monica Pop a povestit prin ce a fost nevoită să treacă, din cauza cancerului, din nou. Din fericire, este acasă acum, iar starea ei este bună și e convinsă că se va întoarce la muncă în curând.

„Boala a mușcat din nou! Dar are dușmani puternici în medicii români și în mine!
A apărut iar ceva… Șoc! După ani! Colega mea doamna Prof. Dr. Rodica Anghel, după mine cel mai bun medic onco-radio terapeut, a decis clar și sec: Operație! A 5-a!!!!! Am ales, cu inima strânsă de ce mă așteapta iar, Institutul Clinic Fundeni!”, a scris Dr. Monica Pop pe Facebook.

În continuare, renumitul medic a ținut să-și arate aprecierea pentru medicii și toate cadrele medicale care au avut grijă de ea pe parcursul întregului proces. Totodată, a dezvăluit că își aniversează ziua de naștere chiar astăzi și privește încrezătoare către viitor.

M-au operat marțea trecută, imediat după internare; 4 ore! Au eliminat tot răul, care nu era foarte mare, dar era foarte mare pericol de extindere! Greu de operat, greu de ajuns în zona respectivă, după alte 4 operații! Nu și pentru asemenea minuni de chirurgi de cea mai înaltă clasă, de renume și cu performantțe de excepție!
(…)

Astăzi e ziua mea de naștere! Sunt deja acasă și sunt bine, mă pregătesc să merg la treabă în vreo 2 zile.

Vă mulțumesc tuturor pentru tot, inclusiv pentru flori, telefoane și mesaje!” a mai transmis medicul, în cadrul postării.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page