Press "Enter" to skip to content

Moment emoționant în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”. Cine este concurenta nevăzătoare care l-a impresionat până la lacrimi pe Cătălin Scărlătescu

Simona Gavril este concurenta care i-a emoționat pe cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” , mai ales pe Cătălin Scărlătescu care a simțit să o îmbrățișeze. Femeia a gătit în ediția de luni, 18 septembrie, iar povestea ei de viață a emoționat pe toată lumea.

Chiar dacă este nevăzătoare, doamna din Bacău a vrut să-și îndeplinească visul de a participa la emisiune și de a-i cunoaște pe cei trei jurați. Totodată a simțit să transmită un mesaj părinților care au copii cu dizabilități:

„Părinții trebuie să înteleagă că copiii care au dizabilități sunt oameni normali cu lipsa unei funcții mobile, doar atât. Că ochii pot fi înlocuiți cu mâna, nu de tot, e limpede că nu de tot, dar 70% pot fi inlocuiți. O singură mămică care mă vede că gătesc poate că o să-și pună și ea copilul să gătească. Și să înțeleagă că a nu vedea nu e neapărat o cale spre nefericire”, le-a spus Simona Gavril părinților cu astfel de copii.

Cu un mic ajutor, doamna din Bacău a pregătit o rețetă de ciorbă de fasole verde dreasă cu smântână și borș. În timp ce gătea, concurenta a dezvăluit mai multe despre ea:

„Am avut trupă de muzică timp de 4 ani. Pe la 40 de ani m-am apucat de cântat, am învățat să cânt la chitară”, a marturisit Simona Gavril.

Care este povestea concurentei nevăzătoare

După ce au mâncat și notat preparatul concurentei, Călălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost uimiți când ușile s-au deschis, iar Simona a pășit și s-a prezentat.

„Mă numesc Simona. M-am născut cu deficiențe de vedere. La 6 luni m-au dus la medic, el a dat diagnosticul de atropie optică și am continuat să conviețuim, să trăim. Toată familia mea a fost alături de mine. Deși în spate am o familie simplă, cu oameni cu studii medii, s-au străduit să mă dezvolte ca pe un om normal. M-am jucat, am alergat, m-am urcat în copaci, am cules via cu bunicul, am tăiat lemne și am făcut vinul cu bunicul.

Ce dor îmi e, mă arde sufletul să mă urc într-un copac. Tot timpul era cineva în spatele meu. Dacă ai mei ar fi putut să-mi pună aripi să zbor, sunt sigură că mi-ar fi pus. Dar nu se întâmplă peste tot așa. Sunt mulți copii cu dizabilități și nu sunt învățați să facă nimic. Grea expresie: nu sunt învățați să facă nimic.

Am terminat filologia la Cluj, la liceul pentru deficiențe, am făcut școala postliceală la Vatra Luminoasă, am devenit maseuză. Am practicat 20 de ani meseria asta. Sunt căsătorită a doua oară. Vali este iubirea vieții mele, iubește chimia și istoria, așa m-a cucerit. Eu iubesc poveștile, nu pot să dorm fără povești. De 14 ani suntem împreună, m-a ajutat să evoluez. Am absolvit o facultate, am făcut jurnalismul, am fost în turneu cu trupa de teatru, a fost alături de mine”, a povestit concurenta, în timp ce chefii au urmărit-o fascinați, în ediția 11 a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 12.

Simona a marturisit că îl îndrăgește pe Cătălin Scărlătescu, moment în care acesta s-a ridicat și s-a dus să o îmbrățișeze.

„Nu am mai văzut de mult timp un suflet atât de voios , atât de glumeț”, a spus Cătălin Scărlătescu despre Simona Gavril.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page