Press "Enter" to skip to content

Moarte subită la doar 30 de ani pentru un asistent medical. Cu o zi înainte a ajuns la spital, dar medicii l-au trimis acasă

Tragedie în Dâmbovița. Un asistent medical își pierde viața subit după ce a fost la spital cu dureri de cap, dar nu i-a fost găsită vreo afecțiune

Un asistent medical tânăr, în vârstă de doar 30 de ani, din județul Dâmbovița, și-a pierdut viața în fața familiei sale duminică, după ce s-a prăbușit brusc, sub ochii îngroziți ai soției și ai copilului său, la domiciliu.

Asistent medical, mort la 30 de ani

Echipajele de intervenție sosite la fața locului au încercat să îl resusciteze, dar în zadar. Astfel, medicii de pe ambulanță au fost nevoiți să declare decesul asistentului medical.

Cu o zi înainte de tragedie, tânărul asistent medical a căutat ajutor la Urgențe, prezentând simptome precum dureri de cap, vărsături și amețeli. Cu toate acestea, după investigații la spitalul unde își desfășura activitatea profesională, a fost trimis acasă, fără să i se descopere vreo afecțiune.

Reprezentanții instituției medicale au afirmat că investigațiile, inclusiv ecografiile, radiografiile și analizele de sânge, nu au relevat nicio problemă de sănătate la asistentul medical.

În ciuda eforturilor depuse de medicii legiști, care au efectuat necropsia pentru a identifica cauza decesului, și a deschiderii unui dosar penal de către autorități, răspunsurile definitive sunt încă așteptate.

Robert era foarte devotat activității sale

Tânărul decedat activa în cadrul secției de Boli Infecțioase a Spitalului Târgoviște și era recunoscut pentru dedicarea sa la muncă. Colegii îl descriu ca pe o persoană devotată și implicată în activitatea profesională.

Mai mult decât atât, Robert Gabriel Litescu, așa cum îl cunoșteau cei din sindicatul Sanitas, era o prezență apreciată în cadrul organizației Sindicatul Sanitas Dâmbovița.

Aceștia au transmis un mesaj de condoleanțe profundă și de respect pentru colegul lor dispărut prematur, exprimându-și regretul pentru pierderea unei valori incontestabile și dorind familiei îndurerate putere și tărie sufletească în aceste momente dificile.

„UNIUNEA JUDEȚEANĂ SANITAS DÂMBOVIȚA își exprimă imensul regret față de plecarea dintre noi a colegului nostru LIȚESCU ROBERT GABRIEL – reprezentant al Organizației de tineret Sanitas Dâmbovița. Robert a demonstrat a fi un om de o valoare incontestabilă, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume.

Ne rugăm ca Dumnezeu să îl aibă în paza Sa, iar familiei îi dorim tărie sufletească și multă putere. Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Sindicatul Sanitas Dâmbovița pe Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page