Press "Enter" to skip to content

Mirela Vaida și-a ieșit din minți, în direct! Ce i-a spus Amalia Bellantoni a făcut-o să răbufnească: „E obligatoriu să dormi cu el în pat. Dacă vrei să ai bărbatul acasă”

Mirela Vaida și-a ieșit din minți în timpul emisiunii pe care o prezintă. Vedeta a fost enervată la culme de vorbele și atitudinea Amaliei Bellantoni.

Seară de seară, Mirela Vaida și colegul său aduc în fața telespectatorilor tot feluri de cazuri sociale, comentate de invitații din platou.

De această dată, alături de cei doi s-a aflat și Amalia Bellantoni, fiind în postura de a comenta cazul unui bărbat de 64 de ani, din Dumbrava Roșie.

Omul i-ar fi spus, în urmă cu șase luni, soției sale că pleacă după ciuperci prin pădure și nu s-a mai întors. De atunci nu se mai știe nimic de el.

Mirela Vaida, reacție acidă la adresa Amaliei Bellantoni

În fața acestei situații, Amalia Bellantoni a spus că este posibil ca bărbatul să fi plecat de acasă pentru a-și îndeplini anumite dorințe, ei fiind, subliniază ea, de la mama natură niște ”vânători”.

Fapt pentru care, blonda este de părere că o femeie trebuie să știe și să facă tot posibilul pentru a-și ține bărbatul lângă ea.

Astfel că sarcinile unei femei, într-o căsnicie, spune Amalia, sunt de la cele casnice, până la îndeplinirea tuturor dorințelor ce țin de viața intimă.

” E obligatoriu să dormi cu el în pat. Fiecare bărbat se naște cu anumite necesități. Femeile se nasc ca să fie soții perfecte, să fie mame perfecte, amante, să fie concubine, să fie confidente. Noi trebuie, ca să ne ținem bărbații acasă, să îndeplinim toate aceste cerințe.

Mirela, este foarte adevărat. Dacă vrei să ai bărbatul acasă, este obligatoriu ”, a povestit Amalia Bellantoni, în cadrul unei emisiuni TV.

La auzul unor asemenea vorbe, Mirela Vaida și-a ieșit din minți. Cu un soț și trei copii acasă, om de televiziune și gospodină, prezentatoarea nu a fost deloc de acord cu invitata ta. Astfel că reacția dură a vedetei nu a întârziat să apară.

Nu doar că Mirela Vaida a subliniat că nu are aceleași convingeri cu ale invitatei sale, dar chiar a și scos în evidență că replicile cum că un bărbat ”este vânător” vin tocmai de la o femeie în fața căreia partenerul nu suflă un cuvânt. 

” Stai un pic, vedea-te-aș eu pe tine să se ducă, în cazul în care tu într-o seară n-ai avut chef de la copiii bolnavi… Atunci ce vorbim? Suntem buni la teorii. Noi trebuie să fim bune la făcut mâncare, la născut copii, la alăptat, la tot și dacă cumva se supără bărbatul el are dreptul să meargă, că el nu are afecțiune. Băi, mă lăsați?! Hai gata, ia gata, nu. Suntem egali la muncă. Auzi, Amalia, amore al tău nu îți iese din cuvânt nici de aici până colo și tu îmi spui mie că bărbatului dacă nu îi dai îți pleacă de acasă… Pe bune?!?! Hai că nu mai pot, mă ia cu tremurat ”, a spus Mirela Vaida.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page