Press "Enter" to skip to content

Mirela Vaida își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Prezentatoarea de la Acces Direct a schimbat prefixul

Mirela Vaida își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Fără dar și poate, este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Iată că astăzi, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a schimbat prefixul și a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Iată ce mesaj a transmis Mirela Vaida!

  • Zi specială pentru Mirela Vaida
  • Câți ani a împlinit prezentatoarea TV
  • Ce i-au urat fanii

Mirela Vaida a transmis și un mesaj emoționant, la ceas aniversar, însoțit de o fotografie de colecție. Bineînțeles, miile de fani au luat imediat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au transmis cele mai frumoase gânduri.

Mirela Vaida își sărbătorește astăzi ziua de naștere

Astăzi este ziua de naștere a Mirelei Vaida. Îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct. Îndrăgita prezentatoare TV a postat și o imagine cu ea, iar fanii s-au îngrămădit să îi ureze cele mai frumoase gânduri.

La mulți ani, Mireluș”, a scris Mirela Vaida în dreptul fotografiei.

Fotografia postată de Mirela Vaida pe rețelele de socializare dis-de-dimineață a strâns aproape 2 mii de aprecieri și 400 de comentarii. Mirela Vaida a reușit să își construiască o carieră impresionantă până la vârsta de 40 de ani.

Ei bine, Mirela Vaida se poate lăuda cu un succes răsunător pe toate planurile. Prezentatoarea se mândrește cu o familie frumoasă, cu trei copii și cu un soț cât se poate de iubitor.

Totul despre cariera Mirelei Vaida

Încă din anul 2001, Mirela Vaida a lăsat orașul natal și s-a mutat în Capitală. Fără să știe cum avea să fie cursul vieții sale, Mirela Vaida a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.

Și-a dorit dintotdeauna să devină avocat. Din anul al doilea de facultate, viața i s-a schimbat radical, mai exact din momentul în care a intrat în trupa de fete Ho-Ra. A continuat să participe la zeci de festivaluri de muzică.

Mirela Vaida este și solistă la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” încă din anul 2007. Din anul 2017, Mirela Vaida este prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, iar în trecut a prezentat ”Mireasă pentru fiul meu”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page