Press "Enter" to skip to content

Mioara Roman a fost internată de urgență. Informații de ultimă oră, ce se întâmplă cu mama Oanei Roman

Mioara Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor! Femeia în vârstă de 82 de ani a fost internată de urgență. Anunțul a fost făcut chiar de fiica cea mică. Vedeta a îngrijorat pe toată lumea cu vestea grea oferită pe rețelele de socializare. Mama fostei prezentatoare de TV nu se simțea deloc bine, iar fata ei a decis că are nevoie de atenția specialiștilor. Fosta soție a lui Petre Roman urmează să fie supusă unor investigații amănunțite.

Mioara Roman, internată de urgență: detalii despre starea sa de sănătate

Mioara Roman a fost internată din nou în spital. Vedeta în vârstă de 82 de ani nu s-a simțit deloc bine, iar fiica cea mică a hotărât să apeleze de urgență la specialiști.

Oana Roman le-a mărturisit fanilor din mediul online ultimele detalii în legătură cu starea de sănătate a celei care i-a dat viață. Femeia urmează să fie supusă unor investigații amănunțite.

Oana așteaptă în timpul acesta rezultatul analizelor mamei sale, dar are speranță că ea este pe mâini bune și cadrele medicale își dau tot interesul pentru a o trata.

”Azi, din păcate, a trebuit să o internez pe mama”

”Azi, din păcate, a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine. Am venit la spitalul Colentina și, cel puțin pe secția unde este mama, sunt impresionată pozitiv de cum arată și cum este tot personalul.

O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Mioara Roman locuiește într-un centru de îngrijire de lux

Mioara Roman a avut în ultima perioadă mai multe probleme de sănătate, astfel că a ajuns destul de des prin spitale. Vârsta înaintată și diverse afecțiuni vechi nu îi dau pace, dar Oana Roman este mereu alături de ea și are mare grijă să nu o vadă suferind.

Femeia nu mai locuiește alături de fiica cea mică, fiind internată într-un centru de recuperare medicală, acolo unde are parte de supraveghere și îngrijire specială.

Cea din urmă suferă inclusiv de Parkinson. Fosta moderatoare a subliniat că mama ei are parte de cele mai bune condiții în clinica de lux unde se simte chiar ca într-o vacanță.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page