Press "Enter" to skip to content

Minune medicală. Fiica arhidiaconului Mihail Bucă nu mai are nicio celulă canceroasă: „Mulţumim medicilor minunaţi!”

Preotul Mihail Bucă, slujitor la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, fondator şi dirijor al Grupului Psaltic Tronos al Patriarhiei Române, a primit vești extraordinare cu privire la sănătatea fetiței lui.

Preotul Mihail Bucă, slujitor la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, fondator şi dirijor al Grupului Psaltic Tronos al Patriarhiei Române, a trecut prin clipe cumplite. Are cinci copii, iar mezina Irene Ecaterina a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică. În plus, fetiţa suferă de sindromul Down. Deoarece tratamentul era costisitor, părintele a cerut ajutor material tuturor românilor cu suflet mare.

În luna aprilie, chiar la Învierea Domnului, părintele Mihail Bucă, protopsaltul Catedralei Patriarhale, relata o minune petrecută cu fiica sa, Irene-Ecaterina. Suferindă de leucemie mieloblastică acută, Irene-Ecaterina uimea medicii de la Institutul Clinic Fundeni care constatau, potrivit analizelor, că nu mai are nicio celulă canceroasă.

La numai 6 luni distanță și la doar două zile după ce micuța a împlinit 5 ani, medicii oncologi au emis un nou buletin de analize care arată că Irene nu mai are celule canceroase, pentru a doua oară de la teribilul diagnostic de leucemie. ”Irene-Ecaterina a primit, prin noile vești de la Fundeni, o nouă șansă la o viață normală. Însă, calea noastră este lungă, pentru că vom continua curele cu citostatice, prin programul stabilit de medici .”, precizează arhidiaconul Mihail Bucă, fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic ”Tronos” al Patriarhiei Române.

”De la moarte la viață …..
Binecuvântat fie numele Domnului,

Domnul a dat,

Iar noi, păcătoșii, primim fără să merităm. Și Domnul ne-a dat veste mare, iubiți prieteni, în aceste zile. Ne-a dat nouă, mie și familiei mele, dar și celor care ne purtați de grijă și în rugăciune.

Irene-Ecaterina a ieșit, zilele acestea, dintr-o nouă cură de citostatice. Așa cum bine știți, se introduce, lunar,tratament, citostaticele care îi răvășesc firavul trup, dar care îi aduc vindecare,prin ingaduinta Domnului! Da, vindecare, pentru că, după analizele medulare pe care le-a făcut, Irene-Ecaterina ne.a uimit iar.

” Boală minimă reziduală nedetectabilă la o sensibilitate a metodei de cel puțin 10-3 (pragul de detecție 0.1%).” – este un citat din buletinul medical pe care l-am primit în prima zi a săptămânii, la numai două zile după ce Irene-Ecaterina a împlinit 5 ani.

Dragilor,

În primăvara acestui an, în Săptămâna Luminată, primeam întâia mângâiere, după multa suferință. Constatam minunea săvârșită în Irene de Sfânta Împărtășanie administrată zilnic și rugăciunea neîncetată, din toate colțurile lumii în care se află români. Atunci, pentru prima dată, rezultatele analizelor ne spuneau că Irene-Ecaterina este negativă, fără nicio celulă canceroasă în corpul său, cu o ”biologie moleculară negativă, testul FISH pentru Trisomia 8 este negativ ”.

Irene-Ecaterina a primit, prin noile vești de la Fundeni, o nouă șansă la o viață normală. Însă, calea noastră este lungă, pentru că vom continua curele cu citostatice, prin programul stabilit de medici.

Doamne Iisuse Hristoase,

În momentele cele mai grele ale vieții noastre, ne-am rugat cu încredere către Tine, am cerut ajutorul Tău și ai auzit strigătul nostru. Ai ghidat mâinile medicilor, ai adus lumina și speranța în sufletul nostru într-un moment în care disperarea părea să ne cuprindă complet.

Mulțumim medicilor minunați de la Institutul Clinic Fundeni și ne rugăm să le dea Bunul Dumnezeu putere pentru că înfruntă durerea zilnic.

Irene-Ecaterina vă mulțumește și vă promite, așa cum ați mai văzut-o, că se va bucura la orice întâlnire cu oricare dintre voi. Vă mulțumim și vă îmbrățișăm! Dumnezeu să ne ajute!”, este mesajul transmis de arhidiaconul Mihail Bucă pe Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page