Press "Enter" to skip to content

Milionara plină de bani își ia brandurile din… Bazar! Anamaria Prodan pozată la cumpărături de falsuri la Istanbul!

Anamaria Prodan a dat o fugă, zilele trecute, până în Turcia, la Istanbul! Mâncare bună, locuri de vizitat, dar și magazine de bifat. Nu cele deschise de marile case de modă, ci cele care comercializează fake-uri la prețuri uluitor de mici! Cititorii noștri, aflați, la rândul lor, în vacanță, au fost pe fază. Fotografii nemaivăzute până acum cu milionara Ana… într-un magazin de tip bazar. De acolo să fie hainele de mii de euro pe care le afișează cum vorbește toată lumea?! De acolo sunt și Hermesurile alea nebune… sau brățările Cartier? 🤦‍♂️🤦‍♂️😂😂😆😆😆🤣🤣🤣 Sau a fost doar un „accident”? Noi nu dăm cu parul, doar notăm! Atenție, urmează imagini uluitoare!

Anamaria Prodan face mereu paradă cu hainele, accesoriile și mașinile de lux pe care le deține! Îl face sărac pe fostul ei soț și se pozează, cu orice ocazie are, în branduri precum: Gucci, Louis Vuitton, Hermes și altele de acest nivel!

Dar cele mai recente imagini cu ea vor bulversa total opinia publică! Sunt originale sau nu hainele de firmă pe care le poartă agenta de jucători? Mulți zic că e într-un fals din cap până-n picioare, ceea ce nu pare exclus.

 Aflată în vacanță în Istanbul, o familie de români a surprins-o pe Anamaria Prodan și nu putea să nu imortalizeze momentul… într-un magazin tip bazar. Acolo unde se comercializează haine fake, aruncate precum sacii de cartofi prin rafturi. Magazinul este ticsit de imitații după Dior, Gucci, Dolce și alte branduri pe care le adoră Anamaria Prodan.

În loc să meargă la magazinele de lux, a ajuns direct într-un magazin de zici că sunt rândurile din piața Obor, pe vechi! Noi nu credem că Anamaria Prodan ar putea să poarte fake-uri! Să fii milionară 😂😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ și să iei bluză Gucci de 15 dolari și să o așezi pe pielea fină din Ferrari… chiar nu merge! Pe bune acum…

Colecții serioase, nu glumă!

Anamaria Prodan nu s-a sfiit niciodată să arate ce are mai bun! S-a declarat admiratoare a genților Hermes. Spune că are toate modelele, pe toate culorile și edițiile limitate. Noi sperăm acum doar să fie originale. Că dacă sunt luate tot de pe ”rândurile” din Istanbul… păi asta nu mai e viață de milionar cu gusturi fine…

Chiar spune adevărul?!

Așa cum se poate observa în imagini, agenta de jucători a verificat mai multe articole vestimentare, a căror valoare este de doar câțiva euro. Cert este că fotografiile nu mint, iar, logic, o întrebare ia naștere: de acolo să fie hainele de mii de euro cu care apare în public? Sau a fost doar o scăpare? Noi nu afirmăm nimic, doar prezentăm faptele. Cert este că, până acum, alte vedete de rangul ei care pozează în “milionărese” nu au fost suprinse în astfel de ipostaze. Vom reveni!

“Nu mă interesează dacă sunt haine de la un magazin second-hand”

În urmă cu mai mulți ani, Anamaria Prodan mărturisea, totuși, că poartă inclusiv haine second-hand, iar cele mai recente imagini care au intrat în posesia CANCAN.RO sunt, practic, confirmarea.

Nu mă interesează dacă sunt haine de firmă sau dacă sunt de la un magazin second-hand. Port orice haină îmi place de oriunde. Cumpăr orice şi nu mă uit la preţ.

Întotdeauna îmi asortez ori bijuterii foarte scumpe cu haine de la branduri mai ieftine. Nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu ştiu ce firmă.

Contează în primul rând să îmi placă, să mă simt bine în acele haine şi bineînţeles să îmi stea şi bine”, mărturisea sexy-impresara.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page