Press "Enter" to skip to content

Mihai Trăistariu pune ban pe ban ca să se criogeneze. Cum a luat această decizie: „Îmi doresc să mă trezesc în viitor și să trăiesc viitorul”

Mihai Trăistariu pune ban pe ban ca să se criogeneze. Nu este prima dată când artistul a făcut această dezvăluire. Și la începutul acestui an, cântărețul și-a uimit marea comunitate de care se bucură pe rețelele de socializare făcând publică această decizie. Ce l-a determinat pe Mihai Trăistariu să se gândească la această opțiune.

  • Mihai Trăistariu pune ban pe ban ca să se criogeneze
  • De ce își dorește artistul să fie criogenat
  • Cum a luat această decizie

În trecut, Mihai Trăistairu a mai declarat și că vrea să-și cloneze mama și psicile, iar, de curând a spus că își dorește să fie criogenat. Ce anume l-a determinat pe artist să se gândească la această opțiune.

Mihai Trăistariu pune ban pe ban ca să se criogeneze

Mihai Trăistariu a aprofundat acest subiect, al criogenării, astfel că, spune el, este la curent cu fiecare noutate despre această procedură.

„Criogenarea, ca și clonarea, sunt domenii controversate și puțin discutate în România. Eu am descoperit întâmplător, pe internet, subiectul, l-am studiat, am văzut că există deja oameni criogenați. Un baschetbalist din America a dat tonul, acum 40-50 de ani, avea un cancer terminal și i-au găsit unii această soluție. Eu, văzând articolul, evident că am studiat un pic problema. Mie îmi plac chestiile astea. Eu am făcut matematică, fizică.”, a povestit cântărețul, potrivit antena3.ro.

Artistul vrea să apeleze la acestă procedură însă, peste câțiva ani buni.

„Undeva, peste ani de zile. Nu acum. Au încercat cercetătorii niște experimente pe animale și, din păcate, când îi dezgheață, nu rezistă. La ora asta nu avem tehnologia necesară să mențină în viață o ființă. Decât să mori, să fii îngropat, există și această variantă. Eu, văzând lucrurile astea și neplăcându-mi moartea – moartea clasică mă enervează și înmormântarea clasică – zic că poate fi o șansă. Eu n-o fac decât pentru că mă fascinează viitorul și văd tehnologiile noi și îmi imaginez cum va fi peste 500-1000 de ani. S-ar putea să fie fascinant, să te trezeși într-o lume care nu e a ta, o lume care va fi fabulos de faină, într-o schimbare permanentă, tu să fii primitiv printre ei, dar să fie atât de fain încât să îți dorești. Iar eu îmi doresc asta. Le-am spus și prietenilor apropiați. La 60-70 de ani mă criogenez.”, a mai spus el, potrivit aceleiași surse.

Mai mult, Mihai Trăistariu s-a interesat deja și despre cât ar putea costa.

„Se plătește, e vreo 70.000 de euro să-ți criogenezi tot corpul sau 30.000 de euro doar capul. Există această șansă. Sunt deja 50-60 de oameni criogenați care s-au băgat acolo. Erau bolnavi și au găsit varianta asta. Decât să moară și să fie înmormântați, poate în 100 – 200 de ani vor fi treziți, li se vindecă și boala, și vor trăi alte vremuri. Eu vreau să trăiesc alte vremuri. Îmi doresc să mă trezesc în viitor și să trăiesc viitorul.”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page