Press "Enter" to skip to content

Mihai Bendeac, în genunchi în fața lui Florin Piersic: ‘O întâmplare care m-a rupt’

Mihai Bendeac a avut parte de un moment cu adevărat emoționant, atunci când s-a întâlnit, întâmplător, cu marele actor Florin Piersic. Fostul jurat de la iUmor a îngenuncheat în fața celui pe care-l consideră o adevărată legendă vie, strângându-l în brațe. Care a fost reacția maestrului.

Gestul emoționant pe care Bendeac l-a făcut față de marele Florin Piersic

Mihai Bendeac a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din ultimii ani, când s-a întâlnit, la Timișoara, cu marele actor Florin Piersic. Copleșit de măreția actorului pe care-l admiră încă din copilărie, fostul jurat de la iUmor s-a pus în genunchi în fața lui Piersic, sărutându-i mâinile.

Marele actor al României a fost copleșit de emoții, în momentul în care l-a văzut pe Mihai Bendeac. Florin Piersic i-ar fi spus interlocutorului său, cu regret, că ar fi fost dezinformat de anumite persoane că Bendeac nu-și dorește să știe nimic de persoana sa.

Mihai Bendeac a fost indignat să audă asemenea cuvinte, asigurându-l pe marele Florin Piersic că nu s-ar fi pus problema de așa ceva, fostul jurat de la Antena 1 simțindu-se jenat să-l deranjeze, datorită respectului imens pe care i-l poartă.

„O întâmplare care m-a rupt. M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani. Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai

mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine dar ca persoane „binevoitoare” i-au spus că „nu mai vreau să știu” de dumnealui.

I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema.

De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez.”, a scris Mihai Bendeac pe pagina lui oficială de Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page