Press "Enter" to skip to content

Mihaela Geoană, petrecere de lux la împlinirea vârstei de 60 de ani. Fiica ei și logodnicul au venit din SUA pentru eveniment

Mihaela Geoană a schimbat prefixul weekendul acesta și a sărbătorit împlinirea vârstei de 60 de ani într-un restaurant din București.

Soția lui Mircea Geoană a avut alături de ea famila și prietenii apropiați. Fiica soților Geoană, Ana, a venit și ea la petrecere însoțită de logodnicul ei. Cei doi tineri au venit din Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiesc, special pentru a o sărbători pe Mihaela.

Mihaela Geoană și-a sărbătorit împlinirea vârstei de 60 ani
La petrecerea de lux dată în cinstea soției adjunctului secretarului general al NATO au mai fost prezente și câteva nume sonore din showbizul românesc precum Andreea Esca și Camelia Șucu, fosta soție a milionarului Dan Șucu.

Unul dintre momentele impresionante de la petrecere a fost când Mircea Geoană și-a invitat fiica la dans. Cei doi au făcut furori pe ringul de dans și s-au distrat de minune, spre deliciul celor care i-au privit.

Fiica soților Geoană s-a logodit cu iubitul ei american în vara anului trecut
Ana-Maria Geoană și Garrett Cayton au făcut petrecerea de logodnă pe 4 august 2022, în România, la Palatul Mogoșoaia. Cei care le-au organizat memorabilul eveniment s-au declarant onorați că au avut șansa de a contribui la un moment atât de frumos.

„Un decor de vis în curtea superbului Palat Mogoșoaia, o feerie pictata in cel mai mic detaliu după întâlniri creative, organizatorice, pline de emoție si suflet, împreună cu o echipa de vis! (…) Mulțumesc, Mihaela Geoană, Mircea Geoană pentru încrederea pe care mi-ați încredințat-o in participarea la organizarea unui eveniment de o asemenea încărcătura emoțională!

Ana & Garrett, vă doresc o viată fericită si plina de iubire! Să fiți îndrăgostiți unul de altul și amândoi de viața împreună precum ați fost în ziua logodnei voastre!” – a transmis pe rețelele de socializare cea care s-a ocupat de organizarea evenimentului.

Mircea Geoană, adeptul unui stil de viață sănătos
Fiica lui Mircea Geoană are 27 de ani, este stabilită de ani buni în SUA și este nutritionist și life coach. La îndrumarea Anei, tatăl său a început să aibă un stil de viață mai sănătos.

„În fiecare zi mă trezesc cu plăcerea faptului că am să fac lucruri interesante. Mă trezesc cu plăcere dimineața că mă duc la serviciu. Fac sport în fiecare dimineață. Mă trezesc cu o ora mai devreme, fac bicicleta. Poate fac si tenis în weekend.

Acolo (n.r. – în SUA) e o adevărată cultură a vieții sănătoase, a alimentației sănătoase, a sportului. Și chestia asta de wellbeing și wellness a atras-o și pe ea și dacă asta îi place să facă, asta face. Ea mă bombardează: Tată, fă asta, ba asta. Aia nu, aia nu și când uită mă mai întorc la vechile obiceiuri. Nu mă pune la mișcare că fac eu.” – povestea fostul senator, acum ceva timp.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page