Press "Enter" to skip to content

Mic dejun neașteptat la un hotel de pe litoralul românesc. Turiștii au rămas uimiți

Micul dejun primit de o turistă la un hotel din Eforie Nord a lăsat-o pe aceasta fără cuvinte. Femeii nu i-a venit să creadă ce a primit mai ales că plătise un preț consistent pentru o noapte de cazare cu mic dejun inclus. Turista a pozat micul dejun, iar imaginile au devenit virale.

Micul dejun primit de o turistă în Eforie Nord

O româncă ce a optat pentru o vacanță la mare, în stațiunea Eforie Nord, avea să trăiască o dezamăgire cruntă când a văzut în ce constă micul dejun. Femeia s-a cazat la o unitate hotelieră unde o cameră costă pe noapte 340 de lei. Pățania ei i-a determinat pe mulți dintre internauți să spună că sunt tot mai convinși că nu merită să-și facă vacanța pe litoralul românesc.

A fost totul perfect pana ne-am dus dimineața sa mancam. Un mic dejun ( cel din poza) de nu aveai ce sa mănânci. Același mic dejun a fost toate cele 4 zile ( astăzi schimbase în loc de ou și crenvurști a pus cașcaval pane). (…) Este ultima oara când mai calc la ei. Am primit același mic dejun în fiecare dimineață, ajunsesem sa îmi vina sa vomit când veneam aceeași mancare, a relatat turista pe Facebook.

Prețuri exagerate pe litoralul românesc. Ce spun turiștii

Acest sezon estival a fost unul al extremelor pe litoralul românesc. Prețurile pentru cazare, masă și transport sau suferit majorări semnificative, resimțite de către românii care și-au dorit să-și facă vacanța pe litoralul românesc. Mamaia, care în alți ani era supra-aglomerată, a fost evitată în acest sezon estival, iar asta din cauza prețurilor care au explodat. Prețurile pentru o noapte pot echivala un sejur de 5 nopți în alte stațiuni precum 2 Mai sau Eforie Nord.

Cele mai căutate stațiuni sunt Costinești, Eforie Nord, Eforie Sud, Olimp și Neptun. Sunt foarte multe unități hoteliere care acceptă plata cu vouchere de vacanță, iar prețurile sunt accesibile și pentru cazări și pentru masa la restaurant, sau șezlongul de pe plajă.

Spre deosebire de anul trecut, în acest sezon estival prețurile la mâncare au crescut cu 10-15%. O porție de hamsii costă 25 de lei, o porție de cartofi prăjiți costă în jur de 8-10 lei. Prețurile pentru șezlonguri pleacă de la 25 de lei în sudul litoralului și ajung la 150 de lei/zi în Mamaia.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page