Press "Enter" to skip to content

Metoda prin care poți lua produse aproape gratis de la Kaufland. Reduceri de până la 90%

Kaufland, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri din România, oferă clienților săi oportunitatea de a achiziționa produse cu reduceri de până la 90%.

Unul dintre trucurile pentru a obține alimente la prețuri reduse de la Kaufland este să fii la curent cu ofertele săptămânale ale magazinului. Retailerul adesea lansează promoții și reduceri speciale pentru diverse categorii de produse. Astfel, este recomandat să consulți catalogul cu oferte pentru a afla care sunt produsele aflate la promoție.

Printre cele mai generoase reduceri se regăsesc la fructe și legume, astfel că acestea ar trebui să fie în centrul atenției tale. De exemplu, unii clienți au reușit sp achiziționeze cartofi alb la doar 0,30 lei/kg, beneficiind de o reducere de 89% față de prețul inițial de 2,99 lei/kg.

„Știai că Kaufland România are reduceri de 50-90% în fiecare seară de la orele 21:00 – 22:00?Să tot îți faci cumpărături seara de la ei la raionul de legume/fructe, brutărie/patiserie și la carne/mezeluri”, a scris o internaută pe Tiktok.

Kaufland oferă în mod regulat oferte speciale și promoții la diverse alimente și produse. De aceea, ar trebui sp fii deschis să explorezi astfel de oferte și să profiți de ele.

Deși Kaufland nu furnizează notificări oficiale legate de reduceri de până la 90%, clienții au descoperit modalități de a economisi bani și de a cumpăra alimente la prețuri avantajoase. Fii informat cu privire la ofertele săptămânale, concentrează-te pe fructe și legume pentru cele mai mari economii, și fii deschis la ofertele speciale pentru a profita la maximum de reduceri. Cu puțină atenție și planificare, poți bucura de cumpărături avantajoase la Kaufland în fiecare lună.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page