Press "Enter" to skip to content

Meteorologii schimba iar prognoza meteo. Unde va ninge si in ce judete vor fi temperaturi de minus 10 grade

Un anticiclon va lovi Romania. Specialistii ANM au transmis ca temperaturile din Romania vor scadea dramatic in urmatoarele zile, in timp ce ninsorile vor fi din nou vizibile in tara noastra.

In ciuda faptului ca iarna a fost blanda pana acum, acum se anunta temperaturi de minus 10 grade Celsius in multe zone ale tarii, din cauza schimbarilor radicale in circulatia atmosferica la nivel european.

Racirea va fi resimtita mai puternic in estul tarii

Asadar, racirea va fi resimtita mai puternic in estul tarii, unde incepand de marti maximele se vor incadra intre -2 si 5 grade, valori cu pana la 18 grade mai coborate decat cele inregistrate saptamana trecuta. Conform specialistilor, noptile vor deveni mult mai reci, cu temperaturi negative aproape in toata tara. In unele dimineti, minimele vor scadea sub -5 grade in zonele de vale si vor atinge -10 grade in depresiunile intramontane din estul Transilvaniei si vestul Moldovei.

”Campul de presiune scazuta din zona centrala a continentului va fi inlocuit de o dorsala anticiclonica, ce va uni Anticiclonul Azorelor cu Anticiclonul Est-European”, transmite meteoradar.ro.

In a doua parte a saptamanii ne putem astepta la unele ninsori.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page