Press "Enter" to skip to content

Mesajul transmis de Șerban Copoț după aproape 16 ani de relație cu soția lui, Roxana

Șerban Copoț, fostul membru al trupei Animal X, și soția lui, Roxana, au o relație de invidiat. Șerban Copoț și soția lui, Roxana, au aniversat anul trecut 15 ani de relație și 6 ani de căsătorie.

Cei doi mai au împreună trei copii, pe micuța Ada-Noelle, care a venit pe lume la finalul lui 2020, dar și doi băieți, pe Teddy și Alex.

Zilele trecute, soția lui Șerban Copoț și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu această ocazie soțul ei i-a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare.

„În ce fel de fraze să descriu dragostea pe care ți-o port şi recunoştința pentru toată răbdarea pe care o ai cu noi? M-ai ajutat să construiesc o familie, mi-ai dăruit 3 copii minunați şi eu tot consider ca nu s-a inventat un „mulțumesc” suficient de cuprinzător pentru tot.🤗 E ziua ta, şi după „n-şpe” melodii de dragoste scrise, o să mă rezum la un La mulți ani spus din tot sufletul meu, pentru că astăzi muzele sunt bâlbâite la fel ca mine”, a scris acesta în descrierea fotografiei pe care o poți vedea mai jos.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Serban Copot (@serbancopot)

Pe 18 noiembrie 2020, Șerban Copoț a anunțat în mediul online că a devenit tată pentru a treia oară. Prezentatorul TV a publicat cu acea ocazie un mesaj special, în care mărturisea că este foarte mândru de soția lui. „Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetiță sănătoasă şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbații ne dăm seama cât de puternice sunteți voi femeile şi această metamorfoză numită naştere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim şi nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA. Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că „Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului”, a scris Șerban Copoț alături de un video cu soția lui.

Șerban Copoț este prezentatorul show-ului iUmor de pe Antena 1, alături de Dan Badea. Șerban Copoț și Roxana s-au căsătorit în secret în 2015, după o relație de 10 ani. Cei doi au împreună doi băieți, Teddy și Alex.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page