Press "Enter" to skip to content

Mesajul mai multor doctori pentru autorităţi: ”Medicii români nu mai tolerează aberaţiile Guvernului!”

Mai mulţi medici au lansat o scrisoare deschisă în care cer ”încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace şi revenirea la starea de normalitate”, spunând că strategia de combatere a pandemiei este greșită.

Mai mulţi medici au lansat o scrisoare deschisă în care cer ”încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace şi revenirea la starea de normalitate”, calificând drept greşită strategia de combatere a pandemiei.

Ei critică obligativitatea purtării măştii în aer liber, monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine şi solicită anularea interdicţiilor de circulaţie, întreruperea promovării vaccinurilor anti-COVID. De asemenea, ei cer ca medicii să poată utiliza propriile scheme de tratament pentru pacienţii cu COVID, iar autorităţile să nu mai inducă psihoze şi să nu mai manipuleze date statistice, potrivit unui comunicat comun, publicat și de medicul Adina Alberts pe Facebook.

COMUNICAT DE PRESĂ

Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului!
Încetați starea de teroare!
Noi, semnatarii acestui document, solicităm Președintelui Iohannis, parlamentarilor și guvernanților încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace și revenirea la starea de normalitate.

Noi, medicii cu știință de carte și conștiință, uniți în convingeri și adevăr, vă atragem atenția că măsurile pe care le-ați luat sunt fie absurde, fie ineficiente, fie fără logică din punct de vedere științific. În acest sens, vă solicităm ca, de îndată, să:
1. Încetați cu obligativitatea purtării măștilor, mai cu seamă în aer liber. Măștile sunt dispozitive medicale și, dacă nu sunt utilizate corect, nu folosesc la nimic!

Despre cele neconforme (peste 90%) nici nu mai vorbim. Încetați să ne obligați copiii să poarte măști la școală! Este nociv, este inuman, este degradant, este fără rost!
2. Încetați cu monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine sau în alte instituții!

3. Încetați cu interdicțiile de circulație!

4. Încetați cu promovarea vaccinurilor anti-Covid.

5. Nu mai obstrucționați medicii să-și trateze pacienții cu scheme de tratament pe care le consideră ei ca fiind cele mai potrivite pentru aceștia.

6. Încetați cu discreditarea și compromiterea corpului medical, a actului medical, a spitalelor.

7. Încetați cu manipularea statisticilor medicale și cu obligarea medicilor să falsifice certificatele de deces.

8. Opriți strategia greșită de comunicare (posibil programatică), prin anunțuri zilnice apocaliptice.

9. Stopați campania de denigrare a medicilor (în special a celor din ATI) și a activității spitalicești.

10. Stopați distrugerea economiei României! 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page