Press "Enter" to skip to content

Mărturisirile terifiante ale Anei Oros, înainte să moară. Femeia își ascundea cicatricile: ”Îi simțeam cu dinții înfipți în capul meu”

Ana Oros a murit în urmă cu o zi, după ce a fost atacată de 20 de câini lângă Lacul Morii. În urmă cu un an, femeia a trecut prin același scenariu, însă atunci a scăpat cu viață și cu câteva răni greu de imaginat. Ana Oros obișnuia să își ascundă cicatricile, iar înainte să moară a făcut câteva mărturisiri despre ce s-a întâmplat prima dată când a fost atacată.

  • Ana Oros a făcut mărturisiri terifiante înainte să moară
  • Prin ce a trecut când a fost atacată prima dată

Tragedia de la Lacul Morii a șocat o țară întreagă de două ori, o dată în luna aprilie a anului 2022 și în urmă cu o zi, când Ana Oros a repetat același scenariu, însă cu un final tragic. Prima dată când a fost atacată de o haită de câini, femeia a rămas fără o parte de păr din cap și cu cicatrici greu de imaginat, pe care obișnuia să și le ascundă sub haine lungi și o basma. Întrebată cum a ajuns în această situație, Ana a făcut atunci niște mărturisiri de-a dreptul terifiante.

Mărturisirile terifiante ale Anei Oros înainte să moară

Ana Oros a rămas în amintirea tuturor celor care au cunoscut-o, unii apropiați de-ai ei, colegi de la clubul de alpinism din care făcea parte, sau oameni cu care a descoperit că împarte aceeași pasiune. După atacul din aprilie 2022, de când a rămas cu răni și cicatrici care îi acopereau o mare parte din corp, Ana nu reușea să treacă neobservată pe lângă cei care nu știau prin ce a trecut.

Din acest motiv, fiind vizibil faptul că încerca să își ascundă cicatricile făcute de mușcăturile câinilor, Ana era nevoită să își spună povestea de fiecare dată când era întrebată. Acest lucru s-a întâmplat și când s-a întâlnit cu Loredana Diacu, pe care atunci a cunoscut-o și au decis să facă mișcare prin natură împreună.

Întâmplarea s-a petrecut în luna august a anului 2022, când temperaturile de afară erau mult prea crescute pentru hainele cu care Ana era îmbrăcată. Loredana a fost curioasă să știe de ce are acele cicatrici grave, astfel că femeia nu a ezitat și a dezvăluit prin ce a trecut. Astfel, în urma tragediei, acum Loredana și-a amintit de relatările Anei, pe care le-a dezvăluit pe pagina ei de Facebook.

”M-au muscat cainii, m-au atacat pe Lacul Morii, am avut noroc ca m-au scos doi biciclisti care treceau pe acolo din mainile lor. Ma doborasera la pamant, ma muscau de peste tot, ii simteam cu dintii infipti in capul meu tragand… cu dintii infipti si in picioare, maini”, a i-a mărturisit Ana Loredanei Diacu, în luna august.

Ana Oros avea o viață activă

Ana Oros era o femeie activă, care a reușit să își continuie pasiunile și după atacul câinilor din aprilie. Făcea voluntariat, lucra la Primăria Sectorului 6 și era membră a unui club de alpinism, numit Aplin Club Pro-Mont.

Pe lângă asta, femeia în vârstă de 44 de ani avea un băiețel, care o făcea fericită în fiecare zi. Acum, fiul său a rămas fără mamă și trece printr-o suferință nemărginită alături de cei care au iubit-o și apreciat-o.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page