Press "Enter" to skip to content

Mărturia terifiantă a lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe studenta la Medicină: ,,M-am dus în bucătărie și am luat două cuțite”. Totul ar fi pornit de la un mesaj primit de Andreea

Crima odioasă petrecută la Timișoara a îngrozit o țară întreagă. Andreea, o tânără de numai 20 de ani, dedicată studiilor sale la Facultatea de Medicină, a căzut victima presupusului său iubit în momentul în care aceasta ar fi vrut să rupă relația. Mirel Dragomir, principalul suspect a recunoscut că a ucis-o pe tânără prin aplicarea a 30 de lovituri de cuțit. Ce le-a spus acesta anchetatorilor?

Mărturia terifiantă făcută de Mirel Dragomir anchetatorilor

Andreea Morega, o tânără plină de viață și pasionată de medicină, își contura cu încredere viitorul, visul său fiind acela de a deveni medic. Cu toate acestea, destinul ei a fost tragic întrerupt de gestul crud al presupusului său iubit, Mirel Dragomir. Prin aplicarea a 30 de lovituri de cuțit, Mirel a șters cu cruzime toate speranțele și visurile tinerei studente.

După ce a fost reținut, tânărul și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

Deși părinții fetei susțin că nu aveau habar de faptul că Mirel Dragomir ar fi iubitul fiicei lor, tânărul le-a dezvăluit anchetatorilor că relația sa cu Andreea a început încă din luna octombrie, însă în ultima perioadă, atmosfera dintre ei s-a deteriorat.

Conform rechizitoriului procurorilor, Mirel Dragomir recunoaște că a surprins-o pe studentă în timp ce trimitea mesaje, dar nu avea cunoștință despre destinatarul acestora, ceea ce l-a înfuriat.

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea iar în ultima lună am simțit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinților mei, am observat că Andreea tasta pe telefon și am crezut că vorbește cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână și ea l-a ținut strâns.

Am reușit totuși să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN”, se arată în declarația lui Mirel din Rechizitoriul procurorilor și preluată în cadrul unei emisiuni.Mirel Dragomir a povestit crima pas cu pas

Mirel Dragomir a relatat că, într-un moment de furie orbitoare, a luat două cuțite din bucătărie și s-a retras în dormitorul lor, unde a început să-și pună în aplicare planul tragic.

Tânărul le-a povestit procurorilor faptul că Andreea a încercat să-l oprească, lovindu-l peste mână.

”A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a mai povestit Mirel Dragomir, pentru sursa menționată anterior.

Raportul IML în cazul Andreei, tânăra studentă la Medicină, ucisă de iubit, în Timișoara, arată că aceasta a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit și că ar fi încercat să se apere până la ultima suflare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page