Press "Enter" to skip to content

Marcel Pavel și-a salvat fratele de la moarte: „Am cheltuit 30.000 de euro!

Marcel Pavel (63 de ani) este un cântăreț care s-a impus pe piața muzicală din România cu vocea lui inconfundabilă. Crescut într-o familie modestă, artistul nu a uitat niciodată de unde a plecat, iar succesul dobândit pe parcursul carierei nu l-a schimbat, ba mai mult, l-a făcut să-și ajute mama și frații. În exclusivitate pentru FRESH by UNICA, Marcel Pavel a povestit un episod dureros din viața lui, când unul dintre frații lui s-a aflat la cumpăna dintre viață și moarte.

Marcel Pavel a plătit 30.000 de euro pentru sănătatea fratelui său

„Nu sunt așa un mare cheltuitor, eu mi-am ajutat familia tot timpul! Mamei mele, Dumnezeu să o odihnească, îi trimiteam 1000 de euro pe lună. Treizeci de ani asta am făcut eu, când am început să-mi permit. Am ajutat familia, pe sora mea, pe frații mei i-am ajutat cu ce am putut.

Pe fratele meu care a avut un infarct, cel mijlociu, a fost operat pe cord, apoi a făcut ocluzie intestinală, am cheltuit cred că vreo 30.000 de euro. Sunt niște economii pe care probabil că faci un efort enorm să reușești să strângi un bănuț, dar când e vorba de familie, pentru mine este pe primul plan. De ce să am eu și ei să nu aibă?! Adică ce fericire mai am eu, înseamnă că sunt un egoist! Trăim decent, suntem uniți, dar nu suntem bogați!” a povestit, în exclusivitate, la FRESH by UNICA, Marcel Pavel.

Artistul este strâns legat de frații lui pe care nu-i lasă la greu și spune că banii nu au fost niciodată motiv de ceartă între ei și s-au ajutat, după posibilități.

„Cu sora mea mă înțeleg extraordinar de bine. Cu fratele meu cel mare, care este plecat în Germania, s-a creat o mică distanță așa, nu neapărat sufletească, dar de comunicare. Dar când ne vedem, ne bucurăm unii de alții. Micky Pavel trăiește la Câmpulung. Ne înțelegem foarte bine, ne respectăm foarte mult, contează foarte mult, ne iubim.” s-a destăinuit Marcel Pavel, la FRESH by UNICA.

Marcel Pavel: „Jur că nu sunt bogat!”

Artistul nu s-a lăsat influențat de bogății și spune, cu mâna pe inimă, că traiul lui este decent, departe de a fi vreun milionar în euro. Banii agonisiți cu trudă îi gestionează minuțios.

„Nu sunt bogat, nu! Jur că nu sunt bogat! Bogat sunt că am o familie extraordinar de frumoasă, am niște copii buni, frumoși, talentați. Nu sunt bogat, vorbesc serios, nu sunt. Adică, nu mânii pe Dumnezeu, dar trăiesc decent.” a mărturisit Marcel Pavel, la FRESH by UNICA.

În copilărie a dus lipsa banilor, dar când situația lui financiară s-a îmbunătățit, Marcel Pavel spune că nu și-a schimbat caracterul și a continuat să fie alături de familia lui, să-și ocrotească mama și să-și sprijine toți frații.

Când vorbește despre copilăria lui, artistul este nostalgic. Părinții lui reprezintă un punct sensibil pentru el. Pierderea lor l-a schimbat pe Marcel Pavel, care își plânge mama în fiecare zi.

„Mama era de o bunătate extraordinară și de o înțelepciune nemaipomenită. Un om simplu, foarte simplu. Ne-am iubit enorm efectiv, o legătură extraordinară. O femeie extraordinară. Sasha seamănă și cu mama mea, și cu mine.” a spus Marcel Pavel despre mama lui, considerată pentru el cea mai importantă ființă din lume.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page