Press "Enter" to skip to content

Mămicile au luat foc când au văzut imaginea. ”Doamne ferește…” Cum explică Simona Gherghe decizia pe care a luat-o legat de copiii ei

Simona Gherghe s-a lovit de un fenomen foarte bine cunoscut, mai ales în mediu online.

Cel al mamelor atotștiutoare, care își dau mereu cu părerea și îi critică pe toți cei care nu fac cum cred ele că este mai bine.

Deranjată de comentariile primite atunci când a împărtășit o imagine din prima zi de diversificare alimentară a fiului ei, Simona Gherghe a realizat un clipuleț în care își varsă „frustrarea” și în care le transmite acestor persoane un mesaj.

Simona Gherghe, criticată pentru mâncarea copiilor

„M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame. Una care m-a criticat pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i

dau copilului de mâncare dintr-un bol de bambus și folosesc un bol de plastic”, își începe Simona Gherghe povestea, adăugând rapid că, da, este vorba de plastic, dar unul fără BPA,
special pentru copii.

Criticile nu s-au oprit acolo însă. „M-a făcut nedocumentată, că am rămas în urmă… I-am explicat, dar, sunt în urmă, asta e, îmi asum că asta fac”, a mai zis ea.

„Mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc, pentru că îi dau copilului să mănânce pasat, și că nu-i dau cu furculița. Că nu i-am strivit mâncarea cu furculița. Știți, genul ăla de persoană care se pricepe la tot, nimeni nu face nimic bine. Mamele alea care dețin controlul absolut și adevărul suprem”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page