Press "Enter" to skip to content

Mamă umilită într-un autobuz pentru că alăptează

Alăptatul în public, subiect tabu sau normalitate? O mamă din Anglia a fost jignită și umilită într-un autobuz pentru că își hrănea copilul. Situația a devenit virală într-un timp record, iar subiectul este din nou adus în prim-plan. Este alăptatul în public o problemă reală sau o imagine distorsionată a societății?

  Bryony Esther, victimă a jignirii într-un autobuz

Bryony Esther, o tânără mamă din Leigh-on-Sea, Essex, Anglia, a devenit simbolul unei probleme spinoase în societatea noastră: alăptatul în public. Femeia se afla într-un autobuz și își hrănea copilul când a fost jignită și umilită de alți pasageri. Nu numai că nu i s-a oferit un loc pe scaun, dar unii dintre ei chiar au jignit-o, numind-o „scârboasă” pentru ceea ce făcea. Situația a escaladat când femeia a rugat pe cineva să se așeze lângă ea, iar bărbatul a refuzat spunând că locul este ocupat. Bryony Esther nu s-a lăsat învinsă și a făcut mai multe fotografii care au devenit virale în doar câteva minute la nivel mondial.

  Alăptatul în public, normalitate sau subiect tabu?

Alăptatul în public este în continuare o problemă în societatea noastră, iar astfel de situații neplăcute se întâmplă din ce în ce mai des. Dar de ce este această problemă atât de sensibilă pentru unele persoane? Alăptarea este o necesitate pentru copii și o responsabilitate a mamelor. Este absolut normal să îți hrănești copilul oriunde ai fi, dar pentru mulți oameni, această imagine este jenantă și impropriu. Alăptatul în public nu ar trebui să fie un subiect tabu, iar societatea noastră ar trebui să ofere o mai mare înțelegere și suport mamelor care își hrănesc copiii.

  Revoluția online, o soluție pentru alăptatul în public?

În ultimii ani, rețelele de socializare au adus în prim-plan subiectul alăptatului în public, și au ajutat multe mame să își exprime liber opinia și să își apere drepturile. Multe grupuri online și pagini de socializare sunt dedicate mamelor care își hrănesc copiii în public și îi susțin în fața criticilor. Aceste grupuri sunt deosebit de importante într-o lume în care alăptatul în public este încă un subiect sensibil. În plus, astfel de grupuri îi ajută și pe bărbați să înțeleagă mai bine importanța alăptării și să ofere mai mult sprijin mamelor.

În concluzie, alăptatul în public este o necesitate pentru copii și o responsabilitate a mamelor. Societatea ar trebui să ofere mai multă înțelegere și sprijin pentru mamele care își hrănesc copiii, iar rețelele de socializare pot fi un instrument important în această luptă. Alăptatul în public nu ar trebui să fie un subiect tabu, ci o normalitate, iar acest caz din Anglia ne arată încă o dată cât de mult mai avem de lucrat în această direcție.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page