Press "Enter" to skip to content

Mama Monicăi Tatoiu a murit pe patul de spital! Motivul uimitor pentru care vedeta nu va respecta obiceiurile religioase: „Fără priveghi și din astea. Nu-i fac pomană”

Mama Monicăi Tatoiu s-a stins din viață. Vedeta este în doliu și suferă din cauza pierderii celei care i-a dat viața.

Femeia s-a stins din viață la venerabila vârstă de 89 de ani, la spital. Mama Monicăi Tatoiu a intrat în comă după o intervenție chirurgicală la care a fost supusă în cursul zilei de vineri. Din păcate, aceasta nu s-a mai trezit niciodată.

Marea dorință a mamei Monicăi Tatoiu

Imediat cum a aflat teribila veste, Monica Tatoiu a plecat spre Timișoara, unde mama femeii de afaceri s-a stins din viață.

„A murit mama în această-dimineață, plec spre Timișoara. De cinci ani era bolnavă, vineri am operat-o și n-a mai ieșit din comă. Avea 89 de ani, dar de cinci ani nu ieșea din casă, a avut ocluzie, probleme cu picioarele, în primăvară a avut și Covid. N-a vrut să meargă la spital. Am dus-o cu forța în sala de operație. Avea o piatră la bilă de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele.

Nu a vrut să spună că o durea. Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ.”, a declarat Monica Tatoiu pentru Playtech.

Femeia de afaceri nu o să îi facă pomană mamei sale și nici nu o să respecte tradițiile românești care se petrec de obicei după ce o persoană își dă ultima suflare.

Totuși, Monica Tatoiu va pune în aplicare ultima dorință a mamei sale: va publica un manuscris pe care nici măcar ea nu l-a văzut până în acest moment.

„Nu cred în pomeni. O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană. Relația mea cu mama: ne-am certat tot timpul pentru că nu voia să meargă la doctor, nu voia să-și facă dinții. Tatăl meu a petrecut ultimii 25 de ani, ca doctor, în spital. Și mama cred că a avut mereu ideea că spitalul i-a furat soțul. Spitalul a fost viața lui, apoi am urmat noi. Tata chiar a salvat vieți. Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește. A vrut să se facă călugăriță. În ultimii cinci ani, a scris foarte mult, la reinterpretarea bibliei și a zis ca după moartea ei să public acel manuscris, la care a lucrat. Nu mi-a dat voie să-l văd înainte. Și asta voi face pentru ea pentru ea”, a mai spus femeia de afaceri pentru sursa citată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page