Press "Enter" to skip to content

Mama lui Robert Glință îl face praf pe Eduard Novak: „Mă dezic de ei! Acest ministru obscur nu merită decât ocolit”

Irina Angelica Glință, mama înotătorului Robert Glință (25 de ani), l-a criticat în termeni duri pe ministrul Eduard Novak.

Robert Glință a avut două clasări meritorii la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, locul 5 în proba de 50 de metri spate și locul 8 în proba de 100 de metri spate. 

Beatrice Mercado, președintele asociației Junior Sport, consideră că ministrul Eduard Novak a avut un comportament nedemn duminică, în momentul revenirii lui David Popovici și Robert Glință în România. Beatrice a remarcat că Novak nu i-a rostit niciodată numele lui Glință și a publicat o scrisoare deschisă pe contul de Facebook. Irina Angelica Glință a avut o replică dură la postarea respectivă.

Mama lui Robert Glință, critici la adresa lui Eduard Novak

„La atât de multe materii au picat examenul oficialii MTS, în episodul acestei primiri la aeroport, încât pur și simplu mă dezic de ei! Nu mă reprezintă! Ei nu sunt România și poporul român! 

Dumnealui, acest ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit – cum ocolești chestia aia care stă în drum și te-ar putea accidenta sau murdări. Nici energia, nici timpul și nici vorbele mele nu merită irosite pentru a-i comenta prestația năroadă etalată cu acest prilej”, a comentat Irina Angelica Glință. 

Irina Angelica Glință: „Robert m-a îndemnat să las faptele să vorbească”

Ulterior, mama lui Robert Glință a revenit cu un mesaj în care și-a prezentat scuzele.

Îmi cer iertare dacă, acum sau altădată, am ofensat pe cineva! Robert a promovat dintotdeauna modestia și blândețea, m-a îndemnat mereu să las faptele să vorbească pentru el, și nu cuvintele mele – care, de multe ori, mi se încaieră în minte de ies val-vârtej pe gură sau prin degetele-mi scriicioase! 

Azi, cel mai important este că el simte susținere! Ne simte dragostea și ne simte prețuirea! Și sentimentul care predomină este recunoștința – cu sau fără îngăduința cuiva, cu sau fără patalama. Și doar pe acesta trebuie să îl las să strălucească, pentru mine, pentru el și pentru toți cei care îl au pe lista gândurilor bune. 

 De aceea, dacă, pe viitor, mă mai ridic din banca în care m-au așezat frumos rezultatele lui Robert de ani buni încoace, luați-mă doar ca pe un om care se manifestă în acord cu propria gândire, simțire și pregătire profesională
– Irina Angelica Glință

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page