Press "Enter" to skip to content

Mama Biancăi Drăgușanu s-a mutat din Călan în București. Neavând o situație materială prea bună (dimpotrivă, are un credit de 24.000 de lei de plătit), femeia și-a căutat de muncă. Ireal unde s-a angajat Madi Drăgușanu, la 62 de ani, și câți lei primește salariu

Mama Biancăi Drăgușanu s-a angajat în București.

Puțini, însă, sunt cei care știu ce job are și cu cât este plătită de șefii ei.

Mama Biancăi Drăgușanu, în vârstă de 61 de ani, a lăsat în urmă tot ce avea la Călan, Hunedoara, și s-a mutat în București de câțiva ani. Femeia a vrut să fie cât mai aproape de fiica ei, dar și de nepoțica ei. Iar de câteva luni, Madi a făcut o altă schimbare uriașă.

Femeia a devenit consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2, din cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale. În trecut, aceasta a lucrat la AJOFM Hunedoara-Deva, acolo unde era expert. Mama Biancăi Drăgușanu are acum, în cadrul instituției în care activează, un salariu brut de 9.303 lei / lună, iar cel net este de 5.442 lei / lună.

Mama Biancăi Drăgușanu, diagnosticată cu cancer de piele

În 2016, Madi Drăgușanu a primit diagnostic crunt din partea medicilor. Vestea că are cancer de piele a afectat-o extrem de mult, atât pe ea, cât și pe fiicele sale.

“Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa”, declara Bianca, la vremea respectivă.

Intervenția a fost un real succes. Mama Biancăi Drăgușanu a trecut printr-o recuperare grea însă și-a păstrat mereu optimismul: ”I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, a mai spus Bianca.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page