Press "Enter" to skip to content

„Madalina Manole nu a murit dupa ce a luat Furadan!” Un detaliu din anchetă a trecut neobservat! Au trecut mai bine de 10 ani de la moartea ei, acum se schimbă tot ce-a stiut. Ce s-a intamplat in realitate?!

Noi detalii cutremurătoare au apărut în cazul morţii Mădălinei Manole.

Celebrul profiler Mihaela Brooks a încercat să arate încă o dată motivul pentru care Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis cu Furadan. Mihaela Brooks trage un semnal de alarmă faţă de toţi specialiştii, spunând că nimeni nu a observat acest detaliu.

Noi detalii cutremurătoare au apărut în cazul morţii Mădălinei Manole. Celebrul profiler Mihaela Brooks a încercat să arate încă o dată motivul pentru care Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis cu Furadan. Mihaela Brooks trage un semnal de alarmă faţă de toţi specialiştii, spunând că nimeni nu a observat acest detaliu.

Mihala Brooks a realizat o analiză într-un filmuleţ pe Youtube în care arată că în momentul în care cineva ia Furadan suferă o micşorare a pupilelor, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul Mădălinei Manole. Mihaela Brooks spune că nimeni nu a observat acest detaliu, însă este unul care poate da peste cap întreaga anchetă.

„La Mădălina, noi avem midriază, avem pupile dilatate. Cum a putut ea să ingereze atâta cantitate de Furadan și ea să fie singura din lumea aceasta căreia pupilele nu i-au fost afectate de Furadan”, a spus Mihaela Brooks pe Youtube.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page