Press "Enter" to skip to content

Lovitură dură pentru Anamaria Prodan. Ce a putut să spună Elena Merişoreanu despre Corina Caciuc: „Am discutat. Este o persoană deosebită”

Lovitură dură pentru Anamaria Prodan. Elena Merişoreanu, apropiată a impresarei, a fost prezentă la un eveniment monden, unde s-a întâlnit cu Laurentiu Reghecamf şi iubita lui, Corina Caciuc.

Lovitură dură pentru Anamaria Prodan. Elena Merişoreanu a stat la masă cu Laurențiu Reghecampf și cu iubita lui, Corina Caciuc, la o gală de premiere care a avut loc la Palatul Regal. Elena Merişoreanu susține că o privește pe impreară ca pe propria ei fiică și îi dorește fericire și liniște sufletească deopotrivă.

Lovitură dură pentru Anamaria Prodan

Cântăreaţa de muzică populară, cea mai bună prietenă a regretatei Ionela Prodan, a discutat câteva zeci de minute cu antrenorul și cu partenera lui, iar impresia pe care i-au lăsat-o cei doi a fost una neașteptat de bună. Artista nu s-a ferit să spună despre Corina că este o femeie deosebită și modestă.

M-am bucurat că soția lui actuală este o persoană deosebită. Am discutat, spunea că se grăbește, că alăptează și nu mai poate să stea. I-am văzut foarte fericiți, iar Reghecampf mai avea un motiv de bucurie. Mama lui, care avea mari probleme de sănătate, se simte mai bine.

Eu mă știu cu tatăl lui din tinerețe, era directorul casei de cultură din Târgoviște, și mereu ne aștepta cu de toate. Dar revenind la gala de astăzi, trebuie să spun că a fost o seară minunată.

Pe Anamaria o știu de când era în burta mamei ei. Am mai vorbit cu ea, trece prin momente destul de grele, dar să le dea Dumnezeu putere tuturor și să treacă peste ceea ce au de întâmpinat„, a declarat Elena Merişoreanu, pentru Viva.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page