Press "Enter" to skip to content

Lovitură de proporții pentru Viorel Lis, bolnav în stare gravă: a fost dat în judecată!

Viorel Lis traversează cea mai grea perioadă a vieții sale. Fostul edil al capitalei este grav bolnav de ceva timp și nici măcar nu se mai poate deplasa. Bărbatul trăiește clipe de groază si, cum nu era de ajuns, a mai primit o lovitură: a fost dat în judecată.

Viorel Lis, dat în judecată de nepoți

Viorel Lis trece prin cea mai grea perioadă a vieții sal. Fostul edil al Capitalei a ajuns chiar la incapacitatea de a se mai putea deplasa și este dependent de soția. Nu este deloc confortabil în ipostaza în care se află și cu greu poate accepta postura în care a ajuns, mai ales pentru că are și probleme mari cu banii și lipsurile sunt foarte mari.

Oana Lis este disperată și nu știe cum să mai acopere costurile tratamentului, motiv pentru care și-a amanetat chiar și verigheta. Pensia soțului ei nu ajunge decât pentru a acoperi tratamentul pe câteva zile și a ajuns să facă o strângere de fonduri pe Facebook, unde oamenii s-au întrebat de ce Viorel nu primește ajutor de la familie, de la nepoții pe care îi are.

Ce au de împărțit Viorel și nepoții

Toată lumea se gândește că între Viorel Lis și nepoții lui ar fi vorba despre o luptă pe avere, pe sume considerabile de bani. După o carieră în politică și o faimă mare, toți se așteaptă ca fostul edil să învârtă banii cu lopata, dar nu este deloc așa.

Acesta se judecă, însă, pentru câțiva pomi fructiferi.
Acesta a fost dat în judecată de către copiii surori sale, după moartea acesteia, din cauza că fostul edil a plantat mai mulți pruni pe terenul comun din Argeș și pe care trebuie să îi împartă acum așa cum se cuvine. Desi știu că unchiul lor este grav bolnav acum, nepoții tot nu au renunțat la proces.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page