Press "Enter" to skip to content

Loredana Chivu susține că a fost bătută și terorizată de logodnicul ei: „Ori cu el, ori moartă”. A obținut ordin de restricție împotriva lui

Loredana Chivu susține că a fost bătută și terorizată de logodnicul ei. Loredana Chivu a trecut prin momente de coșmar după ce ar fi fost maltratată de logodnicul ei. Vedeta a povestit clipele de groază prin care a trecut și a declarat că bărbatul care a cerut-o în căsătorie ar fi lovit-o după ce aceasta suferise o intervenție de remodelare a feselor.

Loredana Chivu susține că a fost bătută și terorizată de logodnicul ei. Loredana Chivu a dezvăluit că fostul logodnic ar fi maltratat-o și ar fi urmărit-o până în Columbia, acolo unde a suferit o intervenție de remodelare a feselor. Fosta asistentă tv a cerut un ordin de restricție împotriva fostului ei iubit, pe care l-a obținut.

Fosta asistenta tv a rupt logodna de fostul iubit, iar recent a povestit drama prin care a trecut. Loredana Chivu se teme pentru viața ei, chiar dacă a obținut un ordin de restricție împotriva bărbatului. Vedeta a mărturisit că acesta ar fi urmărit-o peste tot și că o amenința.

Loredana Chivu susține că a fost bătută și terorizată de logodnicul ei

Loredana Chivu, în vârstă de 33 de ani, ar fi trecut printr-un adevărat calvar. Fosta asistentă tv ar fi fost bătută de fostul ei logodnic, chiar după o intervenție de remodelare a feselor. Conform acesteia, întreaga scenă s-a produs în toamna anului trecut, la un hotel din Columbia, acolo unde vedeta a suferit intervenția. Blondina a mărturisit că i-a fost teamă pentru viața ei și a crezut că lucrurile se vor schimba. În cursul zilei de joi, Loredana Chivu a obținut un ordin de restricție împotriva fostului ei iubit.

Din luna noiembrie, am fost agresată fizic în Columbia. Acolo am fost plecată pentru o operație de reconstrucție a feselor, o operație foarte importantă din viața mea. Și am fost agresată fizic, psihic, în toate felurile. Pe 18 octombrie am avut operația mare, iar pe 4 noiembrie, când am fost agresată fizic, am avut o complicație și am fost, din nou, operată.

Eu, femeie operată, am fost bătută. De la spital am mers la hotel, iar acolo, de față cu asistenta mea, s-a întâmplat totul. Apoi, am ajuns, din nou, la spital, iar de acolo am ajuns la un alt hotel, fără să spun nimănui unde sunt. În fine, m-am ascuns, am stat numai în hotel, a trebuit să ies cu poliția din hotel, pentru că a aflat unde stăteam. El s-a întors în România, eu am rămas acolo, pentru că mi-a spart siliconul pe partea dreaptă. Am făcut mai multe operații, s-a prelungit șederea mea’, a declarat Loredana Chivu, potrivit Cancan.ro.

Loredana Chivu: „Ori cu el, ori moartă”

După ce au revenit în țară, Loredana Chivu spera ca logodnicul ei să se schimbe și a încercat să comunice cu el. Vedeta a fost cerută în căsătorie de acesta chiar la prima întâlnire, iar răspunsul blondinei a fost afirmativ. Cu toate astea, lucrurile s-au schimbat, iar fostul logodnic ar fi devenit violent.

‘Noi ne-am văzut prima dată când a fost presupusa cerere în căsătorie. Nu mă așteptam la acea cerere, nu mi s-a părut corectă, am acceptat-o pentru că erau oameni de față. Dar i-am spus că nu consider că suntem logodiți, pentru că nu ai cum să treci de la o bătaie la o cerere în căsătorie. El a spus că o să-mi dovedească faptul că e un om cu intenții bune, ceea ce nu s-a întâmplat.Nu s-a mai putut conviețui, pentru că eram deja maltratată.

Dar, de fiecare dată când încercam să pun capăt relației, eram amenințată chiar cu moartea.El s-a mutat în complexul în care stăteam eu. Se mutase acolo de trei săptămâni, în condițiile în care afacerile nu au nicio legătură cu Bucureștiul, sunt la Arad. M-a urmărit constant, m-a terorizat psihic, n-am putut să ies din casă, mă urmărea la salonul la care merg, mi-a transmis prin terțe persoane că mă omoară, chiar mie mi-a zis că mă omoară. Mi-a spus că, dacă nu mă mărit cu el, mă omoară. Adică, ori cu el, ori moartă!„, a mai spus vedeta.

Loredana Chivu susține că se teme pentru viața ei

Loredana Chivu a mărturisit că se teme pentru viața ei, deoarece fostul ei logodnic ar fi traumatizat-o și a urmărit-o peste tot. Vedeta susține că se teme pentru viața ei, motiv pentru care a cerut Poliției un ordin de restricție, pe care l-a obținut în cursul zilei de joi.

Am sperat că o să încheiem relația asta în termeni amiabili, dar nu s-a putut. După ce am fost bătută, am primit doar amenințări, jigniri, teroare, șantaj. Așa am ajuns la Poliție! Pentru siguranța mea. Și trebuia s-o fac din timp.

De când am simțit că nu mai sunt în siguranță. Iar în momentul de față, pot să spun, cu mâna pe inimă, că mă tem pentru viața mea.Iar astăzi am obținut, împreună cu avocata mea, îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a scos-o în cale, ordinul de restricție. Nu are voie să se apropie de mine, nu are voie să ia legătura cu mine…Sunt mai multe interdicții. Ordinul a intrat în vigoare de la ora 20.00.Nu am dușmani și probleme cu nimeni! Doar el e singurul care îmi dorește moartea! Indiferent dacă o face el sau altcineva, vine din direcția lui! Vreau să se știe asta!’, a încheiat Loredana Chivu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page