Press "Enter" to skip to content

Locatarul unui bloc a anunțat că dă o petrecere, iar un vecin a avut o reacție de milioane

Imaginea zilei | Un locatar al unui bloc a postat un mesaj la avizier, anunțându-și vecinii că va avea loc o petrecere. Unul dintre aceștia, însă, a avut o reacție la care nimeni nu se aștepta.

Ce i-a notat pe foaie, în dreptul anunțului?

Un locatar al unui bloc a pus un mesaj la avizier prin care își anunță vecinii că va avea loc o petrecere în apartamentul său, de la etajul patru.

De asemenea, acesta notează că există posibilitatea ca evenimentul să depășească orele 22:00.

Locatarul a continuat să îi informeze pe vecini că atât el, cât și invitații vor încerca să nu facă gălăgie, având în vedere ora

târzie la care se vor distra. În condițiile în care un vecin este deranjat de acest lucru, îl roagă să îl contacteze direct.

”Bună ziua. Pe data de pe 4 decembrie, la etajul 4, apartamentul 29, va avea loc o aniversare și este posibil ca evenimentul să depășească ora 22:00. Vom încerca pe cât posibil să nu facem gălăgie, dar dacă vom deranja, vă rugăm să ne contactați direct”, este anunțul locatarului.

Însă, unul dintre vecini a ținut să îi răspundă, scriindu-i pe aceeași foaie de la avizier: ”Vă lăsăm până la 23:30. Distracție plăcută! Și nu mai fuma în baie”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page