Press "Enter" to skip to content

LIVE TEXT. A patra rundă de negocieri dintre Rusia și Ucraina s-a finalizat pe ziua de azi. Ce decizie s-a luat

A patra rundă de negocieri dintre Rusia și Ucraina s-a finalizat pe ziua de astăzi. Discuția a fost începută luni, dar se va continua marți. Cele două delegații au luat o „pauză tehnică”. Ce decizie s-a luat cu privire la război. Toți oamenii au așteptat rezultatele acestor negocieri.

  • Kievul este bombardat în timpul negocierilor
  • Cele mai noi informații de pe câmpul de luptă

UPDATE 18:41- Doi oameni au murit, iar unul a fost rănit, după ce rușii au bombardat orașul Harkov.

UPDATE ora 17:50- Aproximativ 2,8 milioane de oameni au fugit din Ucraina.

Update 14 martie 2022, 17.00 – Anunț de ultimă oră de la negocierile dintre Rusia și Ucraina. A patra rundă a negocierilor dintre Ucraina și Rusia intră în „pauză tehnică” până marți.

UPDATE ora 16:30- Unul dintre negociatorii ucraineni susține că o nouă discuție dintre cele două țări se va continua marți

„O pauză tehnică a fost luată în negocieri până mâine. (Este necesară) pentru activitate suplimentară în subgrupurile de lucru şi clarificarea unor definiţii individuale. Negocierile continuă’”, a transmis Mihailo Podoliak.

UPDATE ora 14:40 – Kiev, bombardat chiar în timpul negocierilor de pace

O rachetă a lovit, luni, o stradă circulată dintr-un cartier din capitala Kiev. Explozia a avut loc în cartierul Kurenivka, dar nu se știe încă dacă există victime.

UPDATE ora 13:30 – Primul oficial de la Moscova care recunoaște public că invazia rusă din Ucraina nu merge conform planului

Șeful Gărzii Naționale Viktor Zolotov, unul dintre cei mai apropiați aliați ai lui Vladimir Putin, a declarat că operațiunea militară a Rusiei în Ucraina nu a decurge mai lent decât și-ar fi dorit Kremlinul, aceasta fiind cea mai puternică recunoaștere publică de până acum din partea Moscovei.

UPDATE ora 12:10 – 90 de copii au fost uciși de la începutul războiului, potrivit unui oficial ucrainean

procuratura generală ucraineană a anunțat că nouăzeci de copii au murit și peste 100 au fost răniți în Ucraina de când Rusia a invadat țara, pe 24 februarie.

UPDATE ora 11:30 – Peste 12.000 de soldați ruși ar fi murit până acum

Potrivit ultimului bilanț publicat de ucraineni, peste 12.000 de soldați ruși ar fi murit de la începutul războiului.

UPDATE ora 11:00 – A început noua rundă de negocieri între Rusia și Ucraina

Delegațiile celor două state au început videoconferința pentru negocierea păcii.

UPDATE ora 10:50 – China neagă că ar oferi ajutor militar și economic Rusiei

Oficialii din China au reacționat la informația conform căreia s-ar pregăti să ajute militar și economic Rusia. Aceștia denunţă o „dezinformare” din partea SUA, după ce presa americană a relatat că Moscova i-a cerut Beijingului ajutor militar şi economic, ca răspuns la sancţiunile occidentale împotriva războiului din Ucraina, informează AFP şi Reuters.

UPDATE ora 9:45 – Aeroportul Antonov nu a fost vizat de atacul rusesc, ci fabrrica de avioane Antonov

Autoritățile din Kiev au revenit cu precizări și au spus că atacul rus vizează fabrica de avioane Antonov, nu aeroportul, așa cum se comunicase mai devreme.

UPDATE ora 09:15 – Autoritățile din Crimeea susțin că un coridor terestru leagă acum peninsula anexată ilegal de Rusia de regiunea Donbas

Vicepreşedintele Consiliului de Miniştri al peninsulei Crimeea a transmis că un coridor terestru leagă de acum această zonă de regiunea separatistă Donbas din Ucraina, informează luni dpa, citată de Agerpres.

UPDATE ora 8:50 – Aeroportul Antonov, din nordul Kievului, a fost bombardat luni dimineață

Autoritățile din capitala ucraineană au anunțat că aeroportul din nord a fost bombardat de forțele ruse.

UPDATE ora 8:20 – În urma atacului asupra blocului din Kiev, doi oameni au murit și trei au fost răniți, potrivit presei din Ucraina.

UPDATE ora 8:00 – O clădire cu nouă etaje din Kiev, lovită de un obuz rusesec

Apartamentele de la etajele 3 și 4 ale clădirii au luat foc și mare parte din imobil s-a prăbușit. Momentan, nu există informații referitoare la victime.

UPDATE ora 7:30 – O nouă rundă de negocieri prin videoconferinţă va avea loc, luni, între Rusia şi Ucraina. Mihailo Podoliak, consilier al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a confirmat informația, notează AFP.

„Luni va avea loc o sesiune de negocieri pentru a face un rezumat al rezultatelor preliminare” ale discuţiilor

Rusia percepe acum mult mai adecvat lumea din jurul ei. Este mult mai sensibilă la poziția Ucrainei, care și-a arătat capacitățile pe câmpul de luptă, și la acțiunile Ucrainei în ceea ce privește protejarea intereselor sale.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page