Press "Enter" to skip to content

Legiştii au stabilit cauza morţii baschetbalistei care s-a stins din viaţă în ziua în care a împlinit 18 ani

Durere fără margini pentru părinții baschetbalistei de 18 ani, care a murit subit în somn. Astăzi, aceștia vor ridica trupul neînsuflețit al fiicei lor de la institutul de medicină legală. Cauza decesului rămâne însă un mister. Tânăra nu era cunoscuta cu probleme de sănătate și mergea des la medici pentru investigații medicale.

Baschetbalista Alessia Maria Raiciu, legitimată la CS Olimpia București, a murit chiar în ziua în care a devenit majoră. Sportiva a murit în somn. Criminaliștii au intrat pe fir și au deschis dosar penal pentru moarte suspectă în cazul baschetbalistei. Nimeni nu își explică de ce s-a stins din viață tânăra sportivă, care nu era cunoscută cu probleme medicale.

Marţi, legiştii au stabilit cauza morţii baschetbalistei care s-a stins din viaţă în ziua în care a împlinit 18 ani. Sportiva avea edem pulmonar acut, potrivit România TV.

„Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme…

Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani.

Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București. 

Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Odihnește-te în Pace, Alessia!„, este mesajul postat de Federaţia Română de Baschet pe Facebook.

Ce este edemul pulmonar acut?

Edemul pulmonar reprezintă o afecțiune care constă în exces de lichid în plămâni, fapt ce poate duce la îngreunarea respirației și, uneori, la deces.

Edemul pulmonar este întâlnit frecvent la persoanele cu probleme cardiace sau cele care au tulburări vasculare ori antecedente de edem pulmonar. Și persoanele cu boli pulmonare se află pe lista celor cu risc de a face edem pulmonar.

Edemul pulmonar acut determină apariția unor dificultăți de respirație severe, care se agravează atunci când pacientul stă întins sau depune efort, senzație de sufocare sau înec, tuse cu expectorație spumoasă, roz, respirație șuierătoare, piele rece, umedă, anxietate, neliniște, buze învinețite și palpitații.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page