Press "Enter" to skip to content

Kaufland dă vouchere de reducere de 25%. Cine sunt românii care le pot lua

Veste bună pentru români! Kaufland a anunțat că oferă vouchere de reducere de25%. Ce condiții trebuie să îndeplinești dacă vrei și tu să primești. Ce poți cumpăra cu acestea, dar și în ce perioadă. A fost prezentat și programul în care oamenii pot beneficia de ofertă.

  • Vouchere de reducere de 25% la Kaufland
  • Cine benefeciază de ele

Kaufland a anunțat că oferă vouchere de reducere de 25% românilor! Ce trebuie să știi dacă vrei să beneficiezi și tu de ele. Oferta este valabilă în perioada 14 – 30 octombrie. Ce condiții trebuie să îndeplinești.

Vouchere de reducere de 25% la Kaufland

De mâine, 14 octombrie, românii pot beneficia de vouchere de reducere de 25% la Kaufland. Cu sprijinul Reverse Logistic Group (RGL) s-a început o campanie ce are la bază ca scop reciclarea echipamentelor electronice și elecrtice.

Oferta este valabilă până pe data de 30 octombrie. Dacă vrei și tu să beneficiezi de vouchere de reducere trebuie să duci la magazinele selecționate pentru campanie aparate vechi. Important este faptul că reducerea se aplică numai dacă achiziționezi noi electrocasnice mici.

După cum am precizat și mai sus, aparatele pot fi duse numai la câteva magazine din țară. În perioada 14 – 15 octombrie pot fi duse la Kaufland București Tei și Kaufland Deva.

În perioada 21 – 23 octombrie le poți duce la magazinele Kaufland Pitești Războieni și Kaufland București Rahova. De pe data de 28 octombrie până pe 30, campania este valabilă la Kaufland Roman și București Apărătorii Patriei.

Ce aparate sunt acceptate

În cadrul acestei campanii sunt acceptate echipamentele electrice uzate mici și mari. Fiecare persoană are dreptul să primească un singur voucher de reducere, care poate fi folosit până pe data de 15 noiembrie.

„Viitorul planetei și al generațiilor următoare ține de felul în care ne raportăm la consumul de resurse, iar acest lucru este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Demarăm această nouă campanie, alături de partenerii noștri de la Reverse Logistic Group, cu speranța că, în câțiva ani, predarea echipamentelor uzate și colectarea selectivă a deșeurilor va deveni o practică obișnuită. Ne dorim să producem o schimbare de paradigmă și să creăm o cultură a reciclării în rândul clienților noștri”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România, potrivit economica.net

Voucherele pot fi folosite pentru o singură tranzacție, în același magazin unde au lăsat aparatele vechi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page