Press "Enter" to skip to content

Jador, discriminat din cauza etniei. Cântărețul nu a mai fost lăsat să cânte: ”Urăsc că sunt țigan, urăsc țara în care m-am născut”

Jador a publicat un mesaj extrem de emoționant, asta după ce Filarmonica din Timișoara a decis să nu-l mai lase pe cântăreț să-și susțină concertul pe care îl avea programat. Artistul a izbucnit pe rețelele de socializare și spune că e discriminat pentru etnia sa. El mărturisește că nu-i vine să creadă că în țara în care s-a născut a ajuns să fie dat la o parte.

  • Jador a izbucnit pe internet
  • Cântărețul susține că e discriminat din cauza etniei

Jador trece prin clipe destul de grele, asta după ce avea programat un concert în Timișoara, însă evenimentul a fost anulat la cererea primarului orașului. Cântărețul susține că din cauza faptului că e de altă etnie, s-a decis anularea evenimentului de la Filarmonica din Timișoara.

Jador susține că a fost discriminat din cauza etniei

Pentru că s-a simțit discriminat, cântărețul nu a mai putut să tacă, iar pe pagina sa de Tik Tok a publicat un clip video în care i-a transmis un mesaj primarului din Timișoara. dar și tuturor celor care fac diferențe în funcție de etnie.

@jadorMa doare și ma doare rău !Sunt momente când Îmi urăsc etnia suntem oameni , la fel oare ? Oare eu sunt personajul negativ ? Oare a greșit Dumnezeu crearea țiganilor ?Oare Dumnezeu a greșit? Exista războaie din cauza oamenilor care nu înțeleg ca și noi suntem oameni și ca nu toți suntem la fel! Și ca am învățat sa îmi depășesc condiția in zadar sunt educat in zadar ? Pentru ca sunt țigan sunt :analfabet, needucat, sunt doar diferențe etice!

♬ Piano music – Hiro Hattori

Interpretul susține că îl doare foarte tare când vede ce se întâmplă și nu-i vine să creadă că în țara în care s-a născut și a crescut a ajuns să fie dat la o parte doar din cauza faptului că e de altă etnie.

”Mă doare și ma doare rău !Sunt momente când îmi urăsc etnia, suntem oameni, la fel oare ? Oare eu sunt personajul negativ ? Oare a greșit Dumnezeu crearea țiganilor ?Oare Dumnezeu a greșit? Exista războaie din cauza oamenilor care nu înțeleg ca și noi suntem oameni și ca nu toți suntem la fel! Și ca am învățat sa îmi depășesc condiția in zadar sunt educat in zadar ? Pentru ca sunt țigan sunt :analfabet, needucat, sunt doar diferențe etice”, a spus Jador pe Tik Tok.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You cannot copy content of this page