Press "Enter" to skip to content

Ispita Alin de la Insula Iubirii România și Bianca Giurcă, împreună pe litoralul românesc. Imaginile vorbesc de la sine

Insula Iubirii continuă și după încheierea filmărilor? Ispita Alin și Bianca Giurcă, cea care a participat la reality show-ul de la Antena 1 cu Marius Moise, ar fi fost surprinși împreună pe litoralul românesc. Imginile cu cei doi fac furori în mediul online.

Ispita Alin de la Insula Iubirii România și Bianca Giurcă ar fi fost văzuți împreună pe litoralul românesc

Bianca Giurcă a mers la Insula Iubirii sperând ca experiența să îi ajute pe ea și partenerul său, Marius Moise, să facă marele pas spre căsătorie. Încă din primele zile petrecute în Thailanda, bărbatul a fost fermecat de Oana Monea, una dintre ispite, cei doi fiind protagoniștii unor scene ce i-au adus de mai multe ori lacrimi în ochi tinerei.

Dezamăgită, trădată și, în cele din urmă, părăsită de cel cu care s-a înscris la emisiune – Marius Moise fiind cel care, într-o ediție, a decis să pună punct relației – Bianca s-a apropiat din ce în ce mai mult de ispita Alin Simoiu. Jocurile au făcut loc atingerilor, iar, în cele din urmă, a avut loc și primul sărut între cei doi.

Perechea a câștigat rapid simpatia publicului, mulți considerând că Bianca ar putea fi mult mai fericită lângă Alin decât lângă Marius Moise. Recent, în mediul online circulă intens o fotografie în care apar cei doi. Persoana care a publicat imaginea susține că ispita Alin de la Insula Iubirii România și Bianca Giurcă și-au făcut apariția într-un local din stațiunea Mamaia.

Cum a reacționat Marius Moise

Imaginea a devenit virală, strângând un număr impresionant de redistribuiri și reacții. Cu toate astea, informația nu poate fi verificată, unii internauți au scris că poza este făcută, de fapt, din timpul filmărilor pentru Insula Iubirii, alții au spus că pare a fi un trucaj.

Până și Marius Moise a fost întrebat ce părere are despre fotografie. În prezent, nu se știe dacă el și Bianca Giurcă au plecat din Thailanda împreună sau despărțiți sau dacă mai formează un cuplu. Concurentul a oferit însă o reacție:

„Nu am nicio părere, fiecare e liber să petreacă timpul cu cine dorește și cu cine se simte bine. Așa a fost, cred, tot timpul în relația noastră. Nu a fost nimeni obligat să facă sau stea cu cineva”, a spus Marius Moise, pe pagina personală de Instagram.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page