Press "Enter" to skip to content

„Își trăiește ultimele clipe” Rona Hartner, pe moarte! Sora ei a făcut anunțul trist: „Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni”

Rona Hartner a trecut prin clipe foarte grele după ce a fost diagnosticată cu cancer pentru a doua oară, la puțin timp după ce a crezut că a scăpat de boală.

Artista a luptat foarte mult pentru vindecare, dar când credea că totul este bine i-a fost depistată o nouă metastază la creier. Se pare că starea vedetei este din ce în ce mai gravă. Sora ei a făcut, în urmă cu câteva momente, un anunț îngrijorător.

Rona Hartner ar fi pe moarte. Sora ei a făcut anunțul trist

Rona Harner a luptat luni de zile cu cancerul la plămâni, iar acum câteva săptămâni a dezvăluit, fericită, că a reușit să scape de această boală și poate să se bucure de viață.

Bucuria nu a durat însă prea mult, pentru că în urma unor noi investigații artista a descoperit că i-a apărut o nouă metastază la creier. De atunci, Rona nu a mai vorbit despre starea ei de sănătate. În urmă cu câteva momente, sora ei a făcut un anunț îngrijorător pe internet. Rinda a scris pe contul de Facebook al surorii sale că aceasta își trăiește ultimele clipe.

„ Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. 

Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, este mesajul postat de sora Ronei Hartener în urmă cu puțin timp, pe pagina de Facebook a artistei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page