Press "Enter" to skip to content

Ioana Tufaru este în doliu! Fiica Andei Călugăreanu a mai pierdut pe cineva drag: ”Mi-e sufletul sfâșiat de durere”

Ioana Tufaru trece prin momente cumplite! Fiica Andei Călugăreanu este în doliu după ce cumnatul său s-a stins din viață, în urmă cu câteva zile.

Fiica Andei Călugăreanu a mai pierdut pe cineva drag. Ioana Tufaru a dezvăluit că atât ea atât și soțul ei sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că bărbatul nu mai este în viață.

Fiica Andei Călugăreanu a mai pierdut pe cineva drag

Mai mult, fiica Andei Călugăreanu, a spus că este extrem de revoltată pentru că concubina cumnatului său nu i-a anunțat de moartea acestuia și din această cauză nu au putut să participe la slujba de înmormântare.

„Mi-e sufletul sfâșiat de durere, pentru că am avut un frate care nu mai este. Am ținut legătura cu el o perioadă, dar s-a îmbolnăvit, s-a internat în spital.

Slăbise în ultimul hal. Ultima oară când am vorbit cu el, nu prea am vorbit mare lucru, pentru că era slăbit și nu putea să vorbească, iar la un timp să aflu că a murit.

Târziu am aflat. Pe Camelia am sunat-o luni să aflu că a murit. Frățiorul meu nu mai e în această lume. Am întrebat-o înmormântarea când e? A zis că nu știe nimic, a rămas că mă sună”,  a declarat soțul Ioanei Tufaru, pentru Fanatik.ro.

Ioana Tufaru și soțul ei au aflat zilele acestea că bărbatul a murit încă de pe data de 25 februarie. Acum, Ionuț, soțul Ioanei Tufaru, este împietrit de durere pentru că nu și-a putut conduce fratele pe ultimul drum.

”Nu m-a sunat, tot eu am sunat-o, ca să-mi spună că înmormântarea a fost marți la ora 13:00, dar nu m-a chemat la înmormântare să îl duc pe frățiorul meu drag. Nici nu știu unde e înmormântat. Mi-am propus să mă duc să îi caut mormântul la Cimitirul Jilava, am aflat din niște surse. Mâine mă duc să aflu să vedem ce și cum”, a mai spus soțul Ioanei Tufaru.

Cei doi sunt extrem de revoltați și încearcă să afle unde a fost înmormântat Florin, fratele lui Ionuț.

„E foarte trist ce s-a întâmplat, cumnatul meu a decedat sâmbătă din câte am înțeles. Ei își vorbeau, erau în relații foarte bune. Comunicau prin Whatsapp. În fine, Ionuț a încercat să îl sune duminică, nu i-a răspuns nimeni.

A doua zi a sunat din nou, i-a răspuns doamna, concubina lui, că nu îi era nevastă, i-a zis că Florin nu mai este. El a spus: bine, și înmormântarea când e? A rămas că îl anunță, dar nu l-a anunțat nimeni, nimic. A trebuit să afle de la un văr că a fost deja înmormântarea. Nu mi se pare firesc și normal. Civilizat era să îl conducă pe ultimul drum ”,  a spus Ioana Tufaru.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page