Press "Enter" to skip to content

INVAZIE DE ȘERPI ÎNTR-UN SPITAL DIN OLT. POMPIERII AU INTERVENIT PENTRU ÎNLĂTURAREA REPTILEI

Un șarpe a fost filmat pe holurile unui spital din județul Olt. Cadrele medicale au alertat pompierii pentru a prinde reptila. Autoritățile au anunțat că județul se confruntă cu o invazie de șerpi.

Cadrele medicale dintr-un spital din Olt au avut de-a face cu un caz înfricoșător. Un șarpe s-a strecurat în clădire, iar momentul a fost filmat. Incidentul a avut loc luni. Reptila a intrat pe ușa din spate a spitalului, ușa destinată personalului angajat, care a rămas deschisă pentru doar câteva minute.

Invazie de șerpi într-un spital din Olt

Potivit directoarei spitalului, pe hol se aflau pacienți, însă șarpele nu a avut timp să ajungă la aceștia, holul fiind separat de secțiile unde sunt internați oamenii, iar ușile sunt în permanență închise.

Pentru a remedia problema și a elibera reptila, cadrele medicale au chemat echipele speciale de pompieri care au prins șarpele și l-au eliberat în natură.

Potrivit autorităților, județul Olt se confruntă cu o invazie de șerpi. Au fost raportate mai multe cazuri de reptitel în livezi, gospodării, pe străzi și chiar sub capota unor autoturisme din Slatina și Balș.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page