Press "Enter" to skip to content

Întâmplare fără precedent. Un bărbat, din Iași, a fost înșelat de soție cu preotul care i-a cununat: „M-ai cununat, tu mă divorțezi!”

Un bărbat din Iași a trecut printr-o experiență greu de uitat. Soția l-a înșelat cu preotul care i-a cununat. El a fost arestat, după ce și-a bătut nevasta și l-a șantajat pe părinte.

Povestea de amor a celor trei este parca desprinsă din filme. Un bărbat și-a prins soția cu preotul din sat, cel care i-a și cununat. Ce a urmat după s-a încheiat cu soțul înșelat după gratii.

Fermierul din Iași a fost arestat. El l-a șantajat pe preot după ce l-a prins cu soția sa. Femeia l-a înșelat cu părintele care i-a cununat, iar el a decis să se răzbune și și-a bătut crunt nevasta, apoi l-a șantajat pe amantul ei.

Amantlâc, ca-n filme, la Iași

Fermierul din Podul Iloaiei a fost arestat săptămâna trecută. Pe numele său s-a deschis dosar penal pentru violență domestică și șantaj, relatează portalul de știri locale 7 Iași.

Gheorghe are 52 de ani. El l-a surprins pe preotul din Scobâlțeni, în vârstă de 46 de ani, cu soția lui, Alexandra, o femeie mult mai tânără, de 26 de ani. Orbit de furie, și de răzbunare, a decis să o bată. Imediat a mers și la preot pentru a-l șantaja.

Fermierul i-a cerut bani preotului ca să nu-l dea de gol în fața enoriașilor.

I-a cerut 20.000 de euro pentru a nu spune nimic despre aventura cu soția lui, dar cei doi s-au înțeles la 10.000 în cele din urmă.

„Ca să n-o lungim prea mult, Alexandra este în mașină. E umflată toată de la bătaie… Părinte, hai să n-o lungim, știu tot. Dumneata m-ai cununat, tot dumneata mă divorțezi. Eu vreau 20.000 de euro”, i-a spus fermierul la telefon preotului, potrivit sursei citate.

Înțelegerea a picat când soția preotului a aflat adevărul. Ea a sunat imediat la 112.

Prin organizarea unui flagrant delict, Gheorghe a fost prins în fapt și arestat. Bărbatul este judecat pentru acte de violență domestică și riscă închisoare cu executare, pentru că are o condamnare cu suspendare anterioară pentru săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

Soția lui Gheorghe a cerut ordin de restricție împotriva lui, iar instanța i l-a acordat pe o perioadă de șase luni, înainte ca el să fie arestat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page