Press "Enter" to skip to content

Informația momentului despre Andreea Marin! Cum arată acum celebra prezentatoare TV

Celebra prezentatoare TV Andreea Marin a fost surprisă, recent, plimbându-se prin oraș alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Iată cum a ajuns să arate fosta Zână a Surprizelor.

Andreea Marin are o relație cu Adrian Brâncoveanu de 6 ani. Deși între ei este o diferență de vârstă de 10 ani, cei doi par că se înțeleg foarte bine.

Cum arătă Andreea Marin?

Recent, Andreea Marin a fost surprinsă la o întâlnire alături de iubitul ei. Cei doi s-au plimbat prin Capitală, ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți. Prezentatoare TV a ales să poarte o pălărie și o rochie albă lejeră, alesă probabil pentru a ascunde kilogramele în plus pe care le-a acumulat în ultima vreme.

Se pare că în ultima perioadă Andreea Marin a fost foarte ocupată cu proiectele profesionale, iar stresul și-a spus cuvântul asupra corpului ei. Cu toate acestea, fosta zână a surprizelor este în continuare o femeie frumoasă.

Adrian Brâncoveanu a ales să poarte o cămașă albă și o pălărie, ca să se asorteze cu iubita sa, Andreea Marin. Cei doi s-au plimbat prin București, iar apoi au mers la un restaurant celebru din oraș.

Andreea Marin este fericită în noua relație

Andreea Marin a suferit după cele trei divorțuri dar a reușit să și învețe lucruri esențiale despre viața de cuplu. Ea a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr și cu un om de afaceri turc, pe nume Tuncay. Primul mariaj l-a avut la 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță.

După trei căsnicii eșuate, ea a spus ce anume a învățat din această experiență. În opinia sa, când nu mai există armonie în cuplu, acest aspect afectează și copiii.

„Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul, nici nu contează care, au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simt ei bine. Copiii simt tot și îi afectează totul, nu le faci un bine. Ca adult, traumele din trecut se răsfrâng asupra lui. Când mi s-a întâmplat și mie asta, m-am mutat, m-am pus pe picioare, chiar dacă mi-a fost și mie frică.

Nu era o bucurie că trebuia să o iau de la capăt. Te descurci până la urmă. Trebuie să fii deschisă și vei găsi multe soluții, chiar dacă nu-i ușor. Chiar dacă pleci dintr-o poveste ca asta cu mâinile goale vei găsi capacitatea de a o lua de capăt. Nu există nu se poate, că nu am cum să mă descurc’, spune Andreea Marin pentru Ego.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page