Press "Enter" to skip to content

În ce filme a jucat preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Înainte să ajungă preşedinte, Volodimir Zelenski era un comediant cunoscut, actor, scenarist, dar și regizor.

Volodimir Zelenski e văzut că un adevărat erou de întreagă lume, nu doar de cei peste 40 de milioane de ucraineni. Însă interesant este că înainte de a intra în politică, actualul președinte al Ucrainei a fost un actor și comediant cunoscut.   

În ce filme îl putem vedea pe președintele Ucrainei Volodimir Zelenski? 

în Ajunul Anului Nou, la 31 decembrie 2018, Zelenski și-a anunțat candidatura la prezidențiale. La momentul respectiv, toată lumea a crezut că este o glumă și nimeni nu-i dădea șanse să câștige. Dar, în luna aprilie 2019, el avea să câștige alegerile cu scorul de 70%, devenind cel de-al șaselea președinte al Ucrainei, la numai 41 de ani.

Când a ajuns la putere, în 2019, el a promis că va pune capăt războiului cu separatiștii susținuți de Puțîn, aceia prin care, în 2014, Rusia a anexat Crimeea.

Interesant este faptul că Volodimir Zelenski a jucat într-un serial care a prevestit exact situația actuală.

The 8 Best Dates (2016) – este ultimul film din seria „8 întâlniri”, care a început cu comedia „8 First Dates” în 2012, a continuat cu „8 New Dates” în 2014 și s-a terminat cu „The 8 Best Dates” în 2016. În aceste filme, Zelenski joacă rolul unui veterinar care trece prin multe peripeții amuzante alături de soția sa.

Un alt film în care a jucat Volodimir Zelenski este „Love in Vegas (2014)”. Filmul face parte dintr-o serie de comedii, care au mai avut și părțile „Love in the Big City” (2009), „Love in the Big City 2” (2012) . 

Zelenski interpretează aici rolul lui Igor, un dentist care în prima parte a trilogiei își întâlnește mare iubire în New York. În a doua parte, acesta și prietenii săi ajung să devină părinți după ce într-o călătorie în Thailanda ei ating o statuie ce are puteri supranaturale: aceea de a vindeca infertilitatea și de a le oferi un copil la primul contact sexual.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page