Press "Enter" to skip to content

În 1991, Vasile din Bacău a fost dat dispărut. După 3 decenii, s-a întors acasă, la vârsta de 93 de ani. Ireal ce se întâmplase

Vasile Gorgoș este un român dispărut fără urmă, acum 30 de ani. Cazul său a început să fie din nou viral, în presa internațională, deși bătrânul a revenit acasă încă din 2021.

Vasile Gorgoş, în vârstă de 93 de ani, s-a întors înapoi acasă după trei decenii. Bătrânul purta aceleași haine pe care le avea în ziua dispariţiei. O bună perioadă de timp, familia lui a crezut că bărbatul a murit, însă, nea Vasile susţine că a fost acasă în toată această perioadă.

Bărbatul a revenit acasă după 3 decenii

În septembrie 2021, gândul.ro a relatat pentru prima dată cazul său. La vârsta de 63 de ani, Vasile Gorgoş a dispărut de acasă. După 30 de ani, în seara zilei de 22 august 2021, bătrânul a revenit, dezorientat, acasă, fără să își amintească ce se întâmplase. Mai mult, acesta purta aceleaşi haine ca în ziua plecării. O mașină l-ar fi lăsat în fața casei sale.

La o oră distanță, a venit acasă și fiul acestuia, care inițial nu l-a recunoscut. Nea Vasile și-a amintit însă cu exactitate că este născut în 1928, că soția lui a decedat și tatăl lui a fost un mare negustor.

Familia bărbatului a încercat să afle ce s-a întâmplat cu acesta, unde a stat, cum a reuşit să se îngrijească în tot acest timp, însă Nea Vasile a susţinut de fiecare dată că nu a plecat de acasă.

În buzunarul lui a fost găsit, însă, un bilet de tren pe ruta Ploiești -Bacău, din ziua în care a dispărut fără urmă.

De asemenea, imediat după ce s-a întors, rudele l-au dus la spital pentru examene medicale și au constatat că este perfect sănătos.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page