Press "Enter" to skip to content

Imagini nemaivăzute cu locuința Mirelei Vaida. Cum și-a amenajat curtea prezentatoarea de la Acces Direct / FOTO

Fără îndoială, Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țară. O vedem zilnic, de luni până vineri, pe micile ecrane, în cadrul emisiunii pe care o și moderează, Acces Direct. Mirela Vaida le-a arătat recent fanilor imagini de colecție cu locuința sa.

  • Unde locuiește prezentatoarea de la Acces Direct
  • Cum și-a decorat curtea
  • Imagini rare cu casa Mirelei Vaida

Așadar, Mirela Vaida nu s-a putut abține să nu le arate sutelor de mii de oameni care o urmăresc cum și-a amenajat curtea. Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, nu ezită atunci când vine vorba despre viața ei personală.

Imagini nemaivăzute cu locuința Mirelei Vaida

Prezentatoarea de la Acces Direct a încărcat pe rețelele de socializare imagini nemaivăzute până acum cu casa în care locuiește alături de soțul ei, Alexandru Boureanu, și cei trei copii pe care îi au împreună.

Mirela Vaida locuiește într-o vilă superbă din comuna Snagov, Ilfov, în apropierea Bucureștiului. A lăsat deoparte aglomerația urbană de pe străzile Capitalei și duce o viață liniștită și armonioasă la marginea orașului.

Imaginile demonstrează cât se poate de clar că Mirela Vaida este îndrăgostită de flori. În curtea spațioasă a vedetei se află trandafiri și alte flori de toate culorile.

Nicăieri nu-i ca acasă”, a scris Mirela Vaida în dreptul imaginilor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page