Press "Enter" to skip to content

Imagini dezgustătoare! Ce gest rușinos a făcut fiica Alexandrei Bodi, în timp ce mama ei era pe live, pe TikTok. VIDEO

Fiica Alexandrei Bodi a surprins pe toată lumea cu un gest nepotrivit în momentul în care mama sa era live.

Alexandra Bodi a ajuns celebră, din întâmplare, pe rețelele de socializare. Femeia este cunoscută pentru videoclipurile pe care le postează, când face mâncare sau dansează alături de soțul ei, Ionuț.

Cunoscută și ca „regina Tiktok-ului”, aceasta surprinde în fiecare zi cu videoclipurile pe care le postează. Numele de regină vine de la vizualizările pe care le-a obținut și pentru faptul că l-a depășit până și pe Dorian Popa, care este cunoscut pentru milioanele de vizualizări pe care le are pe rețelele de socializare. 

Femeia în vârstă de 34 de ani face mâncare pe live-uri sau se filmează pentru a arăta și urmăritorilor săi cele mai bune preparate. Pe lângă aceasta, ea își arată părți mari din viață în mediul online, iar fanii sunt încântați de acest lucru, deși unele subiecte nu sunt cele mai potrivite.

În ultimul live pe care l-a făcut „regina Tiktok-ului, fiica ei, Daria, a surprins pe toată lumea prin gestul său. În timp ce Alexandra Bodi îi cerea sticla cu suc, copila a râgâit foarte zgomotos, lucru care a surprins-o pe mama sa care mustrat-o prin câteva cuvinte.  

@1nebun #alexandra #micuta #bodi #jamila #daria #teizbescdaria #ionut #ragait #ragaie ♬ sunet original – 1Nebun

Alexandra Bodi nu poate să muncească

Alexandra Bodi este des certată de urmăritorii săi pe motiv că nu muncește și stă toată ziua acasă. Aceasta nu a mai rezistat și le-a spus fanilor adevărul despre problema ei. Se pare că femeia este bolnavă și are certificat de handicap, iar, din acest motiv nu poate munci. În momentul în care a mărturisit acest lucru, femeia a izbucnit în lacrimi.

„Bună seara, dragii mei. Uitați-vă ce face lumea din mine. Din cauza lor am ajuns eu să plâng. Pentru niște oameni care mă judecă și mă fac în toate felurile, de prostii! Cu pozele mele… Să le fie chiar rușine. Eu de cinci zile plâng, nici mâncare n-am avut în gură.”, a spus Alexandra Bodi după ce a arătat certificatul de handicap.

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page