Press "Enter" to skip to content

„Imagini cât o mie de cuvinte!” Un bătrân din Bacău şi-a aşteptat soţia în faţa spitalului, apoi au plecat ţinându-se de mână

Iubirea nu are vârstă. O demonstrează doi bătrâni din Bacău, care au fost filmaţi în faţa unui spital. Bărbatul şi-a aşteptat soţia să iasă din unitatea medicală, iar apoi cei doi au plecat împreună, ţinându-se de mână. Imaginile cu cei doi bătrâni au devenit virale pe internet.

Imagini emoționante au fost surprinse în fața Spitalului Orășenesc din Buhuși, județul Bacău. Un bătrân și-a așteptat soția să fie externată din unitatea medicală, apoi au plecat amândoi spre casă.

Videoclipul emoționant face înconjurul internetului. Bătrânul şi-a așteptat soția în fața spitalului, unde aceasta a fost internată. După câteva momente, vârstnica a ieșit cu o plasă, în timp ce bărbatul căra alte două sacoșe.

Bătrânul a luat-o de mână, pentru că ea abia putea să se deplaseze, apoi au ieșit pe poarta spitalului. Scenele au fost surprinse de o trecătoare și postate pe reţelele de socializare, acolo unde au devenit virale. 

Gestul emoționant al pensionarului a fost felicitat de mulți oameni din mediul online: „Imagini cât o mie de cuvinte!” , „Dragostea mereu învinge”, au scris internauţii. Altcineva a mai scris că: „Foarte rar mai vezi astfel de gesturi în zilele noastre”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page