Press "Enter" to skip to content

Îl mai ții minte pe Cristi din Banat? În urmă cu câțiva ani făcea vâlvă cu celebra sa melodie „Ca o apă cristalină”. Cum arată acum:

Cristi din Banat a fost în mare vogă acum câţiva ani, când piesa „Ca o apă cristalină” era fredonată de aproape toţi românii, ba chiar a devenit şi sursă de inspiraţie pentru nenumărate parodii.

Transformare şocantă a lui Cristi din Banat! Artistul a devenit cfelebru după lansarea piesei „Ca o apă cristalină”, pe care o interpretează aflat în mare, lângă plaja din Almeria (Spania)!

Cristi din Banat a continuat să mai facă muzică, dar pentru că nu a mai avut succesul de altădată a decis facă promovări unor produse și servicii, folosindu-și notorietatea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristi Prunar (@cristidinbanat40)

Artistul, pe numele său real Cristi Prunar, este foarte activ pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu toate activitățile de zi cu zi şi unde a strâns o comunitate destul de mare de fani.

Acesta are și un cont de youtube, unde împărtășește constant filmulețe și poze cu mama lui, dar și cu activitățile sale, dar unde şi îndeamnă oamenii să achiziționeze produse pe care le promovează!

Cristi din Banat are 40 de ani, s-a născut în Timişoara şi a locuit ani buni în Spania. Artistul s-a lansat cu mai multe piese de muzică bănăţeană.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page