Press "Enter" to skip to content

Îi mai țineți minte pe Vulpița și pe Viorel Stegaru de la Acces Direct? Cum au ajuns să arate, după ce s-au întors în satul lor, la Blăgești! Din ce trăiesc!

Vă mai amintiți de Veronica și Viorel Stegaru, cei doi soți care au ajuns să fie cunoscuți în toată țară, în urma prezenței în emisiunea Acces Direct? Iată ce au ajuns să facă în prezent și din ce trăiesc.

Veronica și Viorel Stegaru sunt doi soți din Blăgești, Vaslui, care au apărut în emisiunea Acces Direct cu scopul de a li se face dreptate. Tânăra acuza atunci un fost coleg de școală de abuz, însă, în cele din urmă s-a dovedit că nu a fost vorba de așa ceva, ci tânăra doar și-a înșelat soțul cu bună știință.

Cazul lor a ajuns să fie atât de mediatizat, încât viața li s-a schimbat complet. Au ajuns să fie cunoscuți în toată țara și chiar hotărâseră să lase în urmă satul natal și să se mute la București. Între timp, Vulpița, așa cum a fost numită, a rămas și însărcinată pentru a doua oară, iar lucrurile păreau că se îndreaptă spre bine în viața lor.

Veronica și Viorel au decis să se întoarcă acasă, la Blăgești. Acolo, aceștia locuiesc alături de părinții lui Viorel, cei care îi ajută și la creșterea celor doi copii.

Chiar dacă au ales să nu mai apară la TV, cei doi soți nu au rupt legătura cu oamenii care i-au simpatizat în perioada în care erau vedete la Acces Direct. Ba chiar au decis să păstreze legătură prin intermediul rețelelelor sociale, acolo unde Veronica publică adesea imagini cu familia.

Așa cum puteți vedea și în galeria foto, cei doi s-au schimbat radical față de modul în care apăreau la TV. Veronica nu mai are timp să se aranjeze, așa cum o făcea în vremurile bune, pentru că cei doi copii și munca îi ocupă tot timpul.

Chiar și așa, unde mai puneți că tânăra pare să vrea să se reîntoarcă în atenția publicului, asta pentru că, pe contul ei de Instagram, le-a dat de înțeles oamenilor că urmează să scoată o nouă melodie. În ceea ce îl privește pe Viorel, el muncește din greu pentru a-și întreține familia.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page