Press "Enter" to skip to content

„Hârtia igienică e scârboasă”. O femeie a renunțat complet la ea și a dezvăluit ce folosește în schimb:

O femeie a reușit să surprindă oameni din întreaga lume atunci când a dezvîluit faptul că hârtia igienică este „scârboasă”, motiv pentru care a renunțat de mult timp să o mai folosească la ea în familie, înlocuind-o cu ceva complet diferit.

Inedita dezvăluire a fost făcută chiar de către Channon Rose, o mamă care a explicat cum a reușit să renunțe complet la hârtie igienică. Mărturisirea a fost făcută prin intermediul unui clip video pe TikTok și imaginile au devenit virale.

Channon Rose este căsătorită, are doi copii și a reușit să stârnească numeroase reacții în mediul online de curând după ce a dezvăluit că a a renunțat complet la hârtia igienică. Pare greu de crezut, dar femeia are o explicație pentru acest lucru, pe care a dat-o în cadrul unui clip video publicat pe celebra platformă TikTok. În scurt timp, filmarea a devenit virală și a adunat numeroase reacții din parte internauților. Unii i-au dat dreptate, în timp ce altor ali s-a părut destul de greu de înțeles sau acceptat o asemenea preferință.

În cadrul filmulețului,Channpn Rose a dezvăluit faptul că nu mai cumpără role de hârtie igienică de foarte mult timp, iar acest lucru a făcut-o să facă o economie importantă de bani. Într-o zi, aceasta a renunțat să mai „arunce banii la canal”, așa că a găsit o metodă inedita pentru a înlocui hârtia igienică, pe care ea o consideră „scârboasă”.

Femeie folosește cârpe vechi de șters vase, pe care apoi le spală regulat și le refolosește.

„Eu cred că hârtia igienică obișnuită e scârboasă, mereu rămân bucăți pe piele. Prefer apa și o cârpă, simt că mă curăță mai bine. Unii consideră asta scârbos, dar noi avem bideu unde ne spălăm și apoi ne ștergem cu cârpe pe care apoi le punem în coșul cu rufe murdare și le spălăm împreună cu restul hainelor. E mult mai bine așa”, a dezvăluit Channon Rose, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Mai mult decât atât, femeia nu s-a oprit aici cu dezvăluirile neașteptate, ba chiar a recunoscut faptul că nu cumpără pastă de dinți și că folosește batiste din material textil pentru a-și sufla nasul.

Unii au lăudat modul femeii de-a trăi, în timp ce alții s-au întrebat dacă aceasta vorbește serios sau dacă glumește. Așa cum era de așteptat, părerile au fost împărțite. Clipul video publicat de mamă pe TikTok a adunat sute de mii de vizualizări și a devenit astfel viral.

@channonrose1 Don’t mind my eyelash falling off through this whole video 😂 #reusabletoiletpaper #familycloth #zerowaste #ecofriendly #vegan #channonrose #zerowasteliving ♬ original sound – Channon Rose

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page