Press "Enter" to skip to content

„Hai, sărută-mă frumos…”. Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, pupături în mașină. Soțul ei nu apare în imagini / FOTO

După ce s-a spus că Armin Nicoară ar fi avut legătură cu presupusul divorț dintre Georgiana Lobonț și soțul ei, artistul și nașa lui au pus din nou paie pe foc. Deși a negat o legătură amoroasă într el și cântăreață, Armin s-a afișat în timp ce o pupă, iar ea cântă versurile melodiei de dragoste pe care au lansat-o împreună de curând.

  • Georgiana Lobont și Armin Nicoară, pupături în mașină
  • Cei doi alimentează zvonurile

Divorțul anunțat de soțul Georgianei Lobonț, care a dispărut apoi ca prin minune – în ciuda zvonurilor unei presupuse legături a lui Armin Nicoară în cadrul separării – nu pare să îi preocupe deloc pe artist și pe nașa lui. Cei doi s-au afișat împreună în mașină, în timp ce artistul o pupă pe obraz pe vedetă, iar ea cântă versurile de dragoste ale noii lor piese.

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, pupături în mașină, în lipsa soțului artistei

Aparent, Georgiana nu ezită să-și promoveze în acest mod noua colaborare muzicală cu Armin Nicoară. Deși nu se mai află la filmările pentru videoclipul piesei, unde au jucat de asemenea rolul a doi îndrăgostiți, artista și finul ei au rămas în personaj și pentru o scurtă filmare în mașină.

În imaginile postate de cei doi pe InstaStories, Georgiana este cea care cântă o parte din versuri, în timp ce Armin se află lângă ea în mașină și se înclină să o pupe în momentul în care ea ajunge la versul „Hai, nu mai fi rușinos și sărută-mă frumos!”. Cei doi erau vizibil binedispuși.

Cum a explicat artistul legătura dintre el și nașa lui

Cu mai bine de o săptămână în urmă, când au apărut speculații cu privire la o posibilă legătură a lui Armin cu divorțul nașilor lui, acesta a negat orice implicare și a subliniat că ceea ce se vede în videoclipuri între el și Georgiana este ceva specific vieții de artist și atât.

Eu colaborez cu Georgiana, asta e viața de artist. Când faci o melodie, posibil ca melodia respectivă să fie de dragoste (…) noi jucăm un rol. (…) Am făcut un videoclip acum două zile când o sărut pe Georgiana, bineînțeles că în acea melodie spune „sărută fetele” și ce mai spune Georgiana acolo. Normal, eu am sărutat-o pe Georgiana, exact ce spune în melodie, dar n-o mai condamnați să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac. E nașa mea, ce vreți, să o înjur?! Să mă iau de ea?! Să nu conversez cu ea? Sper că am fost cât de cât înțeles. Să auzim numai de bine și Doamne ajută!”, a spus el.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page