Press "Enter" to skip to content

Glume despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce au postat românii pe internet

Atunci când vine vorba de glume, internauții demonstrează, de fiecare dată că au o creativitate fără limite. După ce șocat lumea mondenă, bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost ironizată în fel și chip. Glume despre bătaia dintre cei doi soți care se află în plin proces de divorț. Ce au postat românii pe internet.

  • Glume despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
  • Ce au postat românii pe internet

La finalul săptămânii trecute, la mai mult de un an de când nu mai formează un cuplu, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie și și-au împărțit pumni și palme. Un motiv numai bun pentru a fi pusă la încercare creativitatea românilor.

Glume despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Așa cum spuneam și anterior, atunci când vine vorba despre glume, internauții demonstrează, de fiecare dată că au o creativitate nelimitată.

De departe, una dintre cele mai gustate glume de pe rețelele de socializare este o poză cu Dan Alexa cu mesajul „Je suis Reghecampf”, care face referire la episodul din luna iulie a anului 2019, atunci când impresara l-a lovit în față pe cel despre care se spune că ar fi avut o relație.

Un alt text, scris de un alt internatut, a stârnit multe reacții:

„Bătaia dintre Reghe și Prodanca are legătura directă cu războiul din Ucraina! Din declaratiile depuse la Politia Statiunii Snagov in legatura cu bataia dintre Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Prodan s-a aflat ca celebra impresara i-a infipt cateva bucati in bot „ soarelui ei de pe cer” pe motiv ca acesta a furat doua containere cu lucruri de valoare pe care le detineau impreuna la casa din Dubai. Surse apropiate lui Laur sustin insa ca barbatul si fi pierdut cumpatul si a tarat-o de par prin toata localitatea cand a constatat ca fosta lui sotie i-a donat cele mai frumoase haine unui centru de refugiati ucrainieni din Tulcea. Momentul culminant de furie a fost atins cand acesta si-a vazut la televizor celebrul costum-pijama, Dolce&Gabbana purtat de soferul presedintelui Zelenski in timpul unei intalniri cu soldatii din Lugansk. „ Normal ca mi-a sarit mustarul. Mie imi trebuia costumul ala elegant la o intalnire importanta si nu-l gaseam fiindca mi-l luase ea ca sa-l dea pentru o cauza nobila”, s-a plans indragitul antrenor., a scris cineva.

Un alt utilizator al rețelelor de socializare a scris următorul mesaj:

”In plina criza financiara Federația Romana de Box a făcut angajari în regim de urgenta.
Au fost angajați pe post de antrenori-jucatori
Ana Maria Prodan
și
Laurențiu Reghecampf.
Sa vezi performante sportive acum la federație.”

De asemenea, pe internet mai circulă și astfel de glume:

„Meciul de box dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost mai mișto decât Mayweather vs Pacquaio!”

sau

„Are cineva idee când e returul între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?”

sau

„Laurențiu Reghecampf a înșelat-o pe Anamaria Prodan și tu crezi că hăndrălăul tău vorbește doar cu tine.”

De asemenea, există și o fotografie în care Reghecampf apare plin de vânătăi, cu capul bandajat, cu o descriere: „A dat și ea, am luat și eu”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page