Press "Enter" to skip to content

Gina Pistol, cu mâna bandajată pe internet! Prezentatoarea a suferit un accident

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară, foarte iubită de fanii ei. Este apropiată de aceștia și îi ține la curent cu tot ce se petrece în viața ei, motiv pentru care i-a informat și acum, imediat după ce s-a accidentat grav la mână.

Gina Pistol s-a accidentat grav

Gina Pistol este foarte cunoscută și iubită. Are o comunitate mare de fani pe rețelele de socializare, cu care ține legătura mereu. Îi informează de fiecare dată când se mai întâmplă ceva nou în viața ei și este foarte activă prin postările sale, lucru pe care și internauții îl apreciază.

Gina Pistol le-a dat mari emoții fanilor săi astăzi, după ce a făcut un gest extrem de ciudat. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a postat pe pagina sa de Instagram o imagine în care apare cu mâna bandajată, semn că a suferit un accident destul de grav.

„Am căzut. Am căzut fugind după iluzii”, a scris  vedeta pe InstaStory, fără a da prea multe detalii despre ce s-a întâmplat.

Gina i-a pus pe jari pe fanii ei, care sigur au contactat-o în privat și au fost îngrijorați de ce s-a petrecut. Vedeta nu a mai adăugat nimic după acel InstaStory și nu a clarificat situația, dar probabil va veni cu lămuriri, pentru că cei care o iubesc și o urmăresc chiar sunt interesați de ceea ce face.

Gina refuză să prezinte Asia Express

Gina Pistol a prezentat sezoanele trecute din Chefi la Cuțite și Asia Express, dar s-a retras pentru a petrece mai mult timp cu fetița ei de doar un an. Fanii speră să o vadă din nou pe micile ecrane, pentru că este foarte iubită, dar se pare că nu are de gând să revină prea curând.

Deși a anunțat deja că va prezenta Chefi la Cuțite, se pare că în Asia nu are de gând să plece. Motivul ar putea fi fiica sa, de care nu ar putea să stea departe pentru prea mult timp, lucru pe care îl necesită concursul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page